Feest! (6+)

Op vrijdag 12 november jl. hield de Rijksoverheid een persconferentie, waarin zij nieuwe maatregelen aankondigde om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Waarschijnlijk heeft u het nieuws al gehoord: tijdens de lockdown, die duurt t/m 3 december, mogen theaters open blijven. Dit betekent dat de voorstelling Feest! in wél doorgang kan vinden. Door de aangescherpte maatregelen ziet uw bezoek aan het theater er echter anders uit dan u gewend bent. NDT en Amare volgen daarbij de richtlijnen van de Rijksoverheid. Lees hier meer uw aangepaste voorstellingsbezoek.

Amare gaat open en hoe vier je dat? Met een feestje voor de hele familie natuurlijk! Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater, Koninklijk Conservatorium en Amare (voormalig Zuiderstrandtheater) zijn van de partij.

Een feest vier je samen en daarom nodigen wij ook de circusartiesten van Tea Time Company en het humoristische duo George Tobal en Eran Ben-Michaël uit.
Feest! is een bonte verzameling van afwisselende acts die je verbazen, inspireren en ontroeren. Geniet van het ontroerend mooie The Big Crying van het Nederlands Dans Theater, van de circusartiesten van de Tea Time Company samen met het Residentie Orkest en van de toppers van morgen tijdens de programma’s van het Koninklijk Conservatorium.

Een programma vol muziek in alle stijlen, dans, street art, circus én interactief. Jij bent uitgenodigd om samen met ons te feesten!

Toegankelijk voor iedereen   

Deze voorstelling is toegankelijk is voor slechthorenden, doven, rolstoelers en mensen met een visuele beperking. Er is een gebarentolk voor dove kinderen en hun begeleiders en ene schrijftolk voor slechthorenden. Zij krijgen voor aanvang een tablet uitgereikt en kunnen daarop lezen wat gezegd wordt.
Dit is mogelijk dankzij onze samenwerking met Theater met Tolk, Let’s Talk met Tolk en Stichting Gehandicapten Kind.
Je kan het beste telefonisch contact opnemen met de kassa als je tot een van deze groepen hoort.
We hebben vast veel mooie plaatsen gereserveerd voor je (+31) 70 88 00 333 (di t/m vr 13.00-18.00 uur) of via kassa@amare.nl.

laden...