Livestreams | Voortgezet Onderwijs

Bekijk de NDT livestream voorstellingen met je klas!

De voorstellingen van NDT kunnen vanwege COVID-19 op dit moment helaas niet live bezocht worden in het theater. Gelukkig kunnen we jullie wel iets anders bieden: livestreams! De voorstellingen die gedanst worden door de dansers van NDT op het podium in Amare, worden live gefilmd en gestreamd. Dit betekent dat je thuis, in je eigen huiskamer, live de voorstellingen kunt bijwonen op een scherm. Een unieke ervaring!

Speciaal voor het voortgezet onderwijs biedt NDT de mogelijkheid om tickets voor de NDT livestream voorstellingen te kopen met korting. De eerstvolgende voorstelling, Traces left within, wordt live uitgezonden vanuit Amare in Den Haag op donderdag 3 februari, vrijdag 4 februari en zaterdag 5 februari om 20.15 uur. Wil je deze livestream niet missen met je klas? Vraag dan tickets aan door onderstaand aanvraagformulier in te vullen. Na invullen van het formulier nemen wij graag contact met je op. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via onderwijs@ndt.nl.

Kosten
€10,- per link, (reguliere prijs: €15,- per link).

Betaling
Tickets kunnen gekocht worden op factuur, of betaald worden met cultuurkaarttegoed via een CJP weborder (+ 5% administratiekosten).

Aanvragen tickets

  • Het aanvragen van tickets is mogelijk tot uiterlijk 1 werkdag (tot 12:00 uur) voorafgaand aan de première van het programma (d.w.z. de eerste livestreamdatum), middels een compleet ingevuld aanvraagformulier.
  • Voor het kunnen toesturen van de livestreamlinks, wordt gevraagd in Excel en per livestreamdatum een klassenlijst aan te leveren met per leerling de voornaam, achternaam en het emailadres (na het toezenden van de links worden deze gegevens weer verwijderd).

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier Livestreams Voortgezet Onderwijs
Gewenste datum livestream 'Traces left within' *
Betaling *

Maximum file size: 8.39MB