Test pagina chat

 

We verwelkomen u graag in NDT’s digitale theater, waar u kunt  genieten van de livestream van de voorstelling Endlessly Free van NDT 1, live vanuit het Zuiderstrandtheater in Den Haag!  Hieronder kunt de livestream bekijken. Klik op de  knop’start stream’ en vervolgens op de  ‘play-button’ om te starten.

De livestream start op donderdag 17 september om 19.00 uur, de daadwerkelijke voorstelling start om +/- 20.00 uur CET en duurt ongeveer 60 -70 minuten, inclusief twee korte pauzes. Zorg dat u ruim van te voren alles gereed hebt, om van de livestream te kunnen genieten!

Veel gestelde vragen en antwoorden

Wat zijn livestreams?

We streven ernaar om van alle voorstellingen uit seizoen 2021-2022 een aantal live vanuit Amare in Den Haag uit te zenden via ndt.nl. De voorstelling die gedanst wordt door de dansers van NDT op het podium in Amare wordt live gefilmd en vervolgens gestreamd. Dit betekent dat u thuis, in uw eigen huiskamer, live de voorstelling kunt bijwonen op een scherm. Er is allerminst sprake van een verdunde theaterervaring. De dansers en ondersteunende teams stellen alles in het werk om uw bezoek aan onze online 'theaterzaal' zo bijzonder en inspirerend mogelijk te maken.

Kaarten voor de livestreams kosten €15 per stuk.

Waar kan ik de livestream bekijken?

De livestream is in principe op ieder scherm af te spelen: op uw PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij u aan om een zo'n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door uw laptop op een televisie aan te sluiten (lees hier hoe u dat doet).

Ik heb een ticket gekocht voor een livestream. Wat nu?

Zodra uw betaling bij ons is ontvangen, ontvangt u automatisch en direct een e-mail met een toegangslink. Met deze link kunt u de livestream bekijken. Het is een unieke en persoonlijke link, wij adviseren deze niet te delen met iemand anders. De stream kan namelijk slechts op 1 device tegelijkertijd worden bekeken. Bewaar de mail goed!

Bekijk alle veelgestelde vragen en antwoorden.
Staat uw vraag er niet bij? En ondervindt u problemen om de livestream te bekijken? Stuur dan een appje met uw vraag naar nummer 06-46360325 (alleen beschikbaar op 17 september tussen 19.00-22.00 uur).

Meer achtergrond bij de voorstelling?

Bekijk de introductievideo van 5 minuten, waarin NDT-inleider Emmeline Mooij u meer vertelt over de werken en werkwijze van de choreografen. Ook ziet u een kort interview met choreograaf Medhi Walerski, waarin hij vertelt over de totstandkoming van zijn nieuwe creatie.