Corporate partnerships

Ideale partner

NDT is de ideale partner voor organisaties die hun filantropische initiatieven willen bekrachtigen en inspiratie willen opdoen. Jarenlange ervaring met corporate partnering en de kennis en kunde van onze professionals op het gebied van marketing, brand activation en corporate reputatie garanderen een creatieve en grensverleggende samenwerking die bij uw organisatie past.

Partners van NDT dragen direct bij aan de ambitie van NDT om haar rol als (inter)nationaal toonzettend gezelschap te verstevigen en te behouden. Zij helpen het gezelschap haar nek uit te steken, artistieke risico’s te nemen en nieuwe wegen te ontwikkelen om mensen wereldwijd met danskunst te blijven inspireren.

De huidige Founding Partners en Corporate Partners stellen met hun langdurige verbintenis NDT in staat om een lange termijn visie te ontwikkelen en haar ambitie waar te maken. NDT is hen daar zeer dankbaar voor.

Partner worden

Uw organisatie kan zich op verschillende niveaus aan NDT verbinden: van Corporate Sponsor tot Founding Partner tot Project Partner. Welk partnerniveau u ook kiest, u verbindt uw merk aan het meest innovatieve dansgezelschap in Nederland en zijn avontuurlijke en transformerende artistieke ervaringen – en aan een zeer gerenommeerd dansgezelschap wereldwijd.
Corporate sponsoren ondersteunen de bedrijfsvoering van NDT terwijl ze hun merk koppelen aan een internationaal, vooruitstrevend gezelschap en een scala aan hospitality mogelijkheden voor werknemers en stakeholders ontvangen. Founding partners genieten daarnaast van een duurzame culturele samenwerking en creatief, grensverleggend en uniek maatwerk zodat doelstellingen op het gebied van marketing, corporate responsibility en brand activation worden bereikt. Project partners kunnen zich verbinden aan een specifiek project of kiezen voor een impactvolle unieke campagne met het gezelschap rondom een project.

Projecten

Creatie | Nieuwe creaties

Elk seizoen presenteert NDT acht tot tien nieuwe creaties.  Gerenommeerde choreografen en relatief onbekende dansmakers houden het repertoire en de kunstvorm spannend en fris voor zowel de dansers als het publiek. Zo is en blijft NDT van grote toegevoegde waarde voor moderne dans op wereldniveau. Bijdragen aan deze nieuwe creaties maakt dat u betrokken bent bij de artistieke kern van NDT.

Bestaand repertoire

Sponsoring van bestaand repertoire geeft uw organisatie de kans om ieder seizoen haar merk te verbinden aan bestaande creaties die terug keren op het programma. Dat is essentieel omdat zo geliefde en soms kostbare producties uitgevoerd kunnen blijven worden. Het helpt ook om de hoge kwaliteit van het gezelschap te handhaven door de steun aan repetitietijd en om de kosten van de renovatie/aanpassen van decors en kostuums te dekken.

Creatie | Jongeren programmering

Voor jongeren ontwikkelt NDT op dit moment een laagdrempelig programma waarmee een jonger en meer divers publiek bereikt kan worden. Het programma bestaat uit een jaarlijks evenement op een steeds wisselende, alternatieve, voor jongeren aantrekkelijke locatie. Het getoonde repertoire wordt aangepast aan de ruimte waardoor een andere beleving van de danskunst van NDT ontstaat. Vanuit het perspectief van de dansers als ook van het jonge publiek. Daarnaast organiseert NDT voor deze groep een aantrekkelijke randprogrammering rondom een aantal bestaande voorstellingen. Bijdragen aan dit project is een prachtige kans; u helpt NDT om deze moeilijk grijpbare doelgroep te bereiken én een vernieuwend project te realiseren.

Internationale tours

Als partner van de internationale tours heeft uw organisatie een grote impact op de internationale aanwezigheid van NDT. Met jaarlijks meer dan 70 optredens wereldwijd - van Madrid tot Melbourne, New York tot Hong Kong, Stuttgart tot Singapore - deelt NDT haar kunstenaarschap en talentontwikkelingsprogramma's met mensen over de hele wereld. Een fantastische gelegenheid om u organisatie wereldwijd te positioneren en te verbinden aan een globaal gerenommeerd gezelschap. U kunt denken aan activaties, ontvangsten voor uw stakeholders of netwerken met de relaties van NDT in de steden waar u met uw organisatie actief bent.

Partners NDT

NDT is haar huidige Founding partners en Corporate partners zeer dankbaar voor hun verbondenheid en onmisbare steun aan het gezelschap.

Van gedachten wisselen over een partnership? Stuur een bericht!

Neem contact op met Bertan Selim, bertan.selim@ndt.nl 

corporate partners