Corporate sponsoring

NDT creëert al bijna 60 jaar lang internationaal geroemde producties met de steun van particulieren en het bedrijfsleven. Als corporate partner verbindt u uw organisatie aan de inspirerende, innovatieve en artistieke wereld van een topgezelschap.

Ideale partner
Inspirerende choreografen, grensverleggende producties, unieke (inter)nationale samenwerkingsverbanden en enthousiaste en loyale bezoekers wereldwijd zorgen voor een creatieve en bruisende gemeenschap. NDT vormt de ideale partner voor organisaties die hun filantropische initiatieven willen bekrachtigen en inspiratie willen opdoen. We werken graag met u op flexibele en creatieve wijze aan uw doelstellingen op het gebied van marketing, branding en/of filantropie.
U kunt uw organisatie aan een specifieke voorstelling of internationale tour verbinden, maar ook aan een speciaal project als educatie en talentontwikkeling of een invulling geven aan uw marketingcampagne. Samen innoveren we en bedenken we unieke projecten waar we trots op kunnen zijn. We ontmoeten u graag bij een van onze voorstellingen of tijdens een persoonlijk gesprek.

Barbara de Heer vertelt u graag meer over corporate partnerships, u kunt haar bereiken op 06-15863950 of barbara.deheer(at)ndt.nl.

Damen tekent opnieuw voor drie jaar als founding partner van Nederlands Dans Theater

Het langdurige partnerschap tussen Damen Shipyards Group en Nederlands Dans Theater (NDT) zet voort. Damen tekent na tien jaar wederom voor een driejarig founding partnerschap met het dansgezelschap. Lees meer

Pels Rijcken corporate partner NDT

Vanaf 27 september 2018 delen Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater (NDT) meer dan de stad Den
Haag alleen. Pels Rijcken is vanaf dan officieel corporate partner van NDT. Lees meer


Barbara de Heer
Head of Development
06-15863950 of barbara.deheer(at)ndt.nl.

Gebeld worden
Wilt u liever dat wij contact met opnemen? Laat dan hieronder uw naam en telefoonnummer achter en het door u gewenste terugbelmoment.

  1. Gewenst terugbelmoment