Corporate sponsoring

Met uw organisatie kunt u lid worden van de NDT Society, de zakelijke kring van Nederlands Dans Theater. Samen met uw collega's en relaties kunt u genieten van bijzondere voorstellingen en wereldpremières, na afloop dansers ontmoeten, inspiratie opdoen en die delen binnen uw bedrijf.
NDT creëert al 57 jaar lang internationaal geroemde producties met de steun van particulieren en het bedrijfsleven. Als u lid wordt van de NDT Society verbindt u uw organisatie aan de inspirerende, innovatieve en artistieke wereld van een topgezelschap.

Ideale partner
Inspirerende choreografen, grensverleggende producties, unieke (inter)nationale samenwerkingsverbanden en enthousiaste en loyale bezoekers wereldwijd zorgen voor een creatieve en bruisende gemeenschap. NDT vormt de ideale partner voor organisaties die hun filantropische initiatieven willen bekrachtigen en inspiratie willen opdoen. We werken graag met u op flexibele en creatieve wijze aan uw doelstellingen op het gebied van marketing, branding en/of filantropie. 

Lid worden van NDT Society? Als u lid wordt van de NDT Society kunt u:

  • Jaarlijks 6 premières en after parties met de dansers, directie en andere prominenten met 4 personen bijwonen
  • Het exclusieve en spraakmakende jaarlijkse NDT evenement met 10 personen bijwonen
  • Op tournee met NDT, tijdens NDT balletreizen (o.b.v. beschikbaarheid en tegen de geldende prijs)
  • Bijzondere ontvangsten voor uw relaties organiseren rondom een voorstelling bij NDT (o.b.v. beschibaarheid en tegen de geldende prijs)
  • Speciale NDT workshops voor personeel of relaties laten verzorgen (tegen betaling)

En ontvangt u:

  • Logovermelding in jaarverslag, programmaboekjes, seizoensbrochure en website
  • Associatie en merkkoppeling met NDT
  • Toegang tot NDTs (internationale) bedrijvennetwerk en andere stakeholders

Mocht u meer willen investeren, dan mag u uiteraard meer van ons verwachten. Zoals dat gaat in een goede relatie. Zo kunt u uw organisatie aan een specifieke voorstelling of internationale tour verbinden, maar ook aan een speciaal onderdeel als transport of een invulling geven aan uw marketingcampagne. Samen innoveren we en bedenken we unieke projecten waar we trots op kunnen zijn. We ontmoeten u graag bij een van onze voorstellingen of tijdens een persoonlijk gesprek.

Barbara de Heer
Head of Development
06-15863950 of barbara.deheer(at)ndt.nl.