Met je familie

NDT Kids Day

Neem je broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mee voor een dag vol leuke dansactiviteiten bij Nederlands Dans Theater! Tijdens de NDT Kids Days zijn alle kinderen van diverse leeftijden samen met hun familie en vrienden welkom bij NDT.

Zondag 18 november 2018 & Zondag 17 februari 2019

Op zondag 18 november organiseren we NDT Kids Day rondom de matineevoorstelling Significant Moments van NDT 2 lees meer

Vanaf eind december 2018 lees je hier meer over het programma voor 17 februariDans Decor - De Betovering                     

Je kent het misschien wel: in de zaal wordt het langzaam donker en op toneel gaan de lampen juist aan, de dansers staan klaar tussen de decorstukken. De voorstelling kan beginnen! Tijdens de workshop Dans Decor kom je er achter wat er allemaal komt kijken bij het verzinnen en maken van zo’n decor bij NDT, maar ook hoe het is om er in te dansen. Tijdens deze workshopochtend wisselen we zelf dansen af met andere kijk/doe-opdrachten en interessante ontmoetingen.  

Deze workshop is onderdeel van het Internationaal JeugdKunst Festival De Betovering 2018. Meer informatie vindt u op www.debetovering.nl

Deze activiteit zal dit seizoen niet meer plaatsvinden. Vanaf medio 2019 zal er meer informatie op deze pagina verschijnen over deze activiteit voor het theaterseizoen 2019-2020.