Als dansliefhebber

Inleidingen

De afdeling Talentontwikkeling en Educatie verzorgt op aanvraag van theaters inleidingen bij de voorstellingen van NDT 1 en 2 in Nederland. Voorafgaand aan de voorstelling krijgt het publiek zo de kans persoonlijk kennis te maken met ons gezelschap en zich meer te verdiepen in moderne dans en het repertoire van NDT. Voor vragen en boekingen kunnen theaters contact opnemen via talent.educatie(at)ndt.nl


NDT Jubileumworkshop - Zeg het met dans

NDT bestaat dit jaar 60 jaar! Ter ere van dit jubileum zullen er dit jaar verschillende workshops georganiseerd worden voor iedereen die dit feest met ons wil meevieren.
In de reeks workshops Zeg het met dans gaat het over de beleving van danstaal: bewegingen kunnen je raken, aan het denken zetten en iets vertellen, maar hoe?
Door over dans te horen, dans te zien en zelf te bewegen ervaar je een voorstelling door de ogen van een choreograaf.
Er is geen danservaring of -kennis nodig om deel te nemen aan deze workshops, iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom om zich te laten inspireren.

De workshops worden gebaseerd op de verschillende voorstellingen van NDT, waardoor de inhoud iedere keer anders is. Zeg het met dans vindt plaats op de volgende data en rondom de volgende voorstellingen:

Zaterdag 30 mei 2020 - Schmetterling

Alle workshops vinden plaats van 16.00-18.00u
Kosten deelname €20 / €15 kortingsprijs*
(*op vertoon van een voorstellingsticket)

Inschrijven


NDT Connects     

NDT Connects is een dag vol inspiratie speciaal voor amateurdansers van dansscholen uit heel Nederland. De eerstvolgende NDT Connects zal plaatsvinden op zondag 29 maart.

Meer informatie