Aanvragen NDT-apps

Vraag met onderstaand formulier inloggegevens aan van (een van) de NDT-apps. Vul je gegevens in en klik op de verzendknop.
Je ontvangt vervolgens een mail met verdere informatie en instructies voor het aanmaken van een account.

Velden met een * zijn verplicht.

Aanvraagformulier Apps
Welke app(s) wil je aanvragen? *
Voor hoeveel leerlingen/personen vraag je de Cacti App aan?
Wanneer je deze app niet aanvraagt, voer dan 0 in
Voor hoeveel leerlingen/personen vraag je Parade aan?
Wanneer je deze app niet aanvraagt, voer dan 0 in
Voor hoeveel leerlingen/personen vraag je Dreamplay aan?
Wanneer je deze app niet aanvraagt, voer dan 0 in
Voor hoeveel leerlingen/personen vraag je Statement aan?
Wanneer je deze app niet aanvraagt, voer dan 0 in

  • Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de app, wel registreert NDT de gebruikers van de app. Dit om verantwoording af te leggen aan onze subsidiegevers.
  • Omdat NDT nieuwsgierig is hoe jullie het gebruik van de app ervaren, ontvang je mogelijk een korte enquête. Wij danken je bij voorbaat voor je medewerking!
  • NDT gaat zorgvuldig om met de privacy van je gegevens. In de privacyverklaring, te vinden op https://www.ndt.nl/privacy-statement/, die is opgesteld in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), is te lezen welke gegevens NDT verzamelt en verwerkt, en om welke reden dat gebeurt. Je hebt altijd de mogelijkheid om eventuele in de database van NDT opgenomen persoonsgegevens in te zien, aan te laten passen, of te laten verwijderen. Indien je van NDT e-mails ontvangt, bijvoorbeeld over nieuwe voorstellingen, workshops en andere evenementen, is in dergelijke berichten standaard de mogelijkheid aangeboden zich direct uit te schrijven. In geval van vragen over het privacy beleid van NDT, neem je contact op via info@ndt.nl.