Switch ’24

NDT 1 & NDT 2
Dansers NDT 1 & NDT 2 Eigen creaties

Ieder jaar organiseren de dansers van NDT 1 en NDT 2 Switch: een uniek programma volledig samengesteld door de dansers, waarvan de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. Naast het creëren van balletten hebben de dansers zelf de leiding over de productie, fondsenwerving, marketing en communicatie.

Kinderen worden hard getroffen door oorlog, ze zijn erg kwetsbaar en verliezen familie, een dak boven hun hoofd, en een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Juist in deze roerige tijden wil het team van NDT SWITCH opstaan en bijdragen om kinderen weer hoop te geven. Daarom heeft het SWITCH team War Child NL gekozen als het goede doel van Switch ’24.

War Child biedt steun en hoop aan kinderen die in een oorlogssituatie leven of hebben geleefd. Onder meer door middel van muziek, spel en beweging spreekt War Child de veerkracht van kinderen aan. Zo biedt War Child kinderen weer ruimte om kind te zijn, om trauma’s te verwerken en controle te nemen over hun eigen leven. Het welzijn van deze kinderen staat voorop in hun missie.

Het NDT SWITCH team vraagt je om gul bij te dragen aan dit prachtige doel, alle beetjes helpen. Bedankt!

Merchandise 2024

Voor de editie van dit jaar heeft het team nieuwe merchandise ontworpen. Ook is er een kalender in samenwerking met fotograaf Dion Bal gemaakt, en zijn enkele posters te koop.

De opbrengsten van deze verkoop gaan ook naar War Child Holland.

Bekijk de merchandise

laden...