Switch ’17

NDT 1 & NDT 2

De voorstelling in dit programma vond plaats in seizoen 2016-2017.

Switch is dé avond waarop de dansers van NDT 1 en NDT 2 het heft in eigen hand nemen. Voor dit jaarlijks terugkerende evenement stellen de dansers een bijzonder programma samen van nieuwe, door henzelf gecreëerde choreografieën. Naast de artistieke invulling worden ook de productie, fondsenwerving en marketingcommunicatie door de dansers verzorgd. De volledige opbrengst van de avond, van verkochte kaarten tot sponsorbijdragen en verkoop van NDT-artikelen, gaat naar een door de dansers gekozen goed doel: de WakaWaka Foundation. Elke editie van Switch is uniek en op de avond zelf ziet u een veelheid aan choreografieën die de creativiteit van de dansers ten tonele brengt.

Over de WakaWaka Foundation: duurzame energie toegankelijk maken voor iedereen

WakaWaka vindt dat elektriciteit iets is waarop alle mensen recht hebben. Geen luxe-product. Niet iets wat je graag zou willen maar niet kunt krijgen. Voor WakaWaka is dit geen toekomstmuziek, maar iets wat nu mogelijk moet worden gemaakt. Een vereiste voor ontwikkeling. Want toegang tot licht en elektriciteit betekent toegang tot onderwijs, tot communicatie, tot manieren om een inkomen te verdienen, tot geloof in jezelf, tot een betere toekomst.

De zon is de grootste natuurlijke energiebron die we hebben. Zonlicht is er in overvloed, het is duurzaam en het is overal beschikbaar. Het is dé oplossing voor iedereen die stroom nodig heeft, maar geen stopcontact in de buurt. Daar moeten we gebruik van maken. Dankzij de aankopen van consumenten en de donaties van partners helpt WakaWaka om iedereen gebruik te laten maken van de kracht van de zon – backpackers, festivalgangers, maar ook overlevenden van aardbevingen of scholen in afgelegen gebieden. Iedereen kan gebruikmaken van solar-producten van dezelfde goede kwaliteit en mooi design.

Speelperiode

Seizoen 2016-2017 | 3 juni 2017
Den Haag

Volgorde programma

Dreamer – Alice Godfrey
and / or – Paxton Ricketts
spoon – Boston Gallacher & Rachel McNamee
This Light of Mine – Benjamin Behrends
Mourning Ritual – Gregory Lau
Introducing May – Sarah Reynolds
1/5 – Fay van Baar
The wait – Alexander Anderson
Piel – Guido Dutilh
Testset – Luca Tessarini

Programmaboek

Programmaboek (NDT 1 & NDT 2 | Switch ’17)

laden...