NDT- Doe mee met talent

Met danstalent

Ontwikkel je danstalent door te werken met dansers van Nederlands Dans Theater en het repertoire van onze choreografen. De deuren van onze studio worden regelmatig geopend. In augustus is de jaarlijkse editie van de NDT Summer Intensive, twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

Lees meer

NDT - Doe mee met je school

Met je school

Voor leerlingen van het voortgezet onderwijs stellen wij een combinatie van activiteiten samen waarbij moderne dans en NDT centraal staan. Het doel van alle activiteiten is de leerling in aanraking met de kunstvorm dans te brengen. Het uitgangspunt hierbij is: dans niet alleen ervaren door er naar te kijken, er op te reflecteren, maar ook door zelf te bewegen en te creëren.

Lees meer

NDT - Doe mee met je familie

Met je familie

Bij NDT is de hele familie welkom voor verschillende leuke (dans)activiteiten gedurende het seizoen. Kom bijvoorbeeld langs tijdens Kids Day.. Dan ontdek je hoe het is om zelf danser te zijn en wat er nog meer komt kijken bij het maken van een voorstelling. Zoals choreograferen, kostuums maken of decors bouwen.

Lees meer

NDT - Doe mee als dansliefhebber

Als dansliefhebber

Amateurdansscholen uit Den Haag en de rest van het land kunnen bij NDT een op maat gemaakt programma van workshops en andere activiteiten afnemen. Voor dansliefhebbend publiek verzorgt de afdeling Educatie & Talentontwikkeling inleidingen bij de voorstellingen van NDT 1 en 2 in Nederland.

Lees meer