SWITCH '16

NDT 1&2

Switch is dé avond waarop de dansers het heft in eigen hand nemen. De dansers van NDT 1 en NDT 2 stellen een avondvullend programma samen van nieuwe, door henzelf gecreëerde choreografieën. Ook de gehele organisatie rondom de voorstelling hebben zij grotendeels zelf in handen.

Dit jaar is het extra speciaal want er zijn twee avonden in het Lucent Danstheater aan de Schedeldoekshaven in Den Haag, het vertrouwde 'huis' van NDT.


Creatief en verrassend: iedere Switch is anders!

De volledige opbrengst van het jaarlijks terugkerende event gaat naar een door de dansers gekozen goed doel. Dit jaar is dat Stichting Vluchteling. Over de hele wereld zijn bijna 60 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Stichting Vluchteling is een noodhulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor hulp aan vluchtelingen en ontheemden (vluchtelingen binnen de eigen landsgrenzen). Bij acute nood zorgt Stichting Vluchteling voor directe hulp, zoals onderdak, medische zorg, hulpgoederen, voedsel, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Lees meer over het Switch project

SUPPORT US!

Let op: De voorstellingen vinden NIET plaats in het Zuiderstrandtheater, maar in het (gedeeltelijk aangepaste) Lucent Danstheater op het Spuiplein.

Switch '15