Zie NDT tot leven komen

Wij zijn dansers, makers, technici, ontwerpers, talentontwikkelaars . Wij zijn NDT.

Een dansgezelschap. Gewijd aan creatie, onderzoek en talentontwikkeling. Een thuishaven voor het mogelijke, het imaginaire, het experiment. Waar ruimte is voor nieuwe- en andere stemmen, onderzoek, pionierslust, dialoog en verbinding. Een plek waar we nieuwsgierig, vernieuwend, inspirerend en vooral gelijk zijn. Een open community waar danskunst voor ieder mens is. Waar je plezier beleeft en inspiratie opdoet. Waar je leert, ontmoet en discussieert.  

Word Vriend en zie NDT tot leven komen

In deze ongekende tijden heb je NDT geholpen door jouw tickets te doneren en heb je het afgelopen seizoen gratis kunnen genieten van de voordelen van een NDT Vriendschap.

Verleng vandaag jouw NDT vriendschap en zie het gezelschap tot leven komen. Naast de voorstellingen wacht een wereld van exclusieve (online) content en bijzondere activiteiten – waar je leert, geniet en inspiratie opdoet. En die je liefde voor hedendaagse dans en je connectie met het gezelschap verdiepen.

Je bent al Vriend voor één persoon vanaf €60 per jaar. Liever samen? Word dan Vriend voor twee personen vanaf €100 per jaar.

Maak je keuze

* soms tegen betaling

Vrienden activiteiten

generale repetities seizoen 2021-2022

Onder voorbehoud

wo 22 sep 2021, 19.30 uur | NDT 1
wo 3 nov 2021, 19.30 uur | NDT 2
wo 1 dec 2021, 19.30 uur | NDT 1
wo 2 feb 2022, 19.30 uur | NDT 1
wo 20 apr 2022, 19.30 uur | NDT 2
do 5 mei 2022, 19.30 uur | NDT 1

Deze activiteitenkalender wordt gedurende het seizoen bijgehouden. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Supporter worden van NDT?

Support NDT op structurele basis vanaf € 75 per jaar. Het is ook mogelijk om je schenking vaste leggen met schenkingsakte - dit levert je extra belastingvoordeel op. Lees hier meer en meld je aan

Waar vind ik informatie over de komende Supportersactiviteiten?

Supporters ontvangen per mail een uitnodiging voor de activiteiten. Ook vind je op deze pagina een overzicht.

Is mijn Vriendenbijdrage aftrekbaar van de belasting?

Ja, de fiscus beschouwt uw Vriendenbijdrage als een gift. Als u schenkt aan een culturele ANBI-instelling, geniet u bovendien extra belastingvoordeel in het kader van de geefwet. Eenmalige giften zijn aftrekbaar als ze op jaarbasis in totaal hoger zijn dan 1% van uw verzamelinkomen met een minimum van 60 euro. Er geldt ook een maximum: het totaal van uw giften mag niet hoger zijn dan 10% van uw verzamelinkomen.

Als u maximaal wilt profiteren van de fiscale voordelen dan adviseren wij u om uw gift vast te leggen in een periodieke schenking. Voor een periodieke gift geldt geen drempel of plafond. Voorwaarde is dat u minimaal 5 jaar achtereen eenzelfde bedrag  schenkt en uw gift heeft laten vastleggen in een schenkingsovereenkomst. Sinds 2014 kan dat zonder tussenkomst van een notaris. U kunt hier de overeenkomst downloaden. Geeft u de voorkeur aan notariële akte? Download dan hier de volmacht. Voor schenkingen vanaf 250 euro vergoedt NDT de notariskosten.

U kunt hier zelf uw belastingvoordeel berekenen. Meer informatie vind u ook op www.belastingdienst.nl.

Contact

Monique Velders

Vriendencoördinator
Contactformulier

Heeft u vragen over een Vriendschap? Stuur een bericht!

Neem contact op met Monique Velders.