Zie NDT tot leven komen

Wij zijn dansers, makers, technici, ontwerpers, talentontwikkelaars . Wij zijn NDT.

Een dansgezelschap. Gewijd aan creatie, onderzoek en talentontwikkeling. Een thuishaven voor het mogelijke, het imaginaire, het experiment. Waar ruimte is voor nieuwe- en andere stemmen, onderzoek, pionierslust, dialoog en verbinding. Een plek waar we nieuwsgierig, vernieuwend, inspirerend en vooral gelijk zijn. Een open community waar danskunst voor ieder mens is. Waar je plezier beleeft en inspiratie opdoet. Waar je leert, ontmoet en discussieert.  

Word Vriend en zie NDT tot leven komen

In deze ongekende tijden heb je NDT geholpen door jouw tickets te doneren en heb je het afgelopen seizoen gratis kunnen genieten van de voordelen van een NDT Vriendschap.

Verleng vandaag jouw NDT vriendschap en zie het gezelschap tot leven komen. Naast de voorstellingen wacht een wereld van exclusieve (online) content en bijzondere activiteiten – waar je leert, geniet en inspiratie opdoet. En die je liefde voor hedendaagse dans en je connectie met het gezelschap verdiepen.

Je bent al Vriend voor één persoon vanaf €60 per jaar. Liever samen? Word dan Vriend voor twee personen vanaf €100 per jaar.

Maak je keuze

* soms tegen betaling

Vrienden activiteiten

generale repetities seizoen 2021-2022

Onder voorbehoud

wo 22 sep 2021, 19.30 uur | NDT 1
wo 3 nov 2021, 19.30 uur | NDT 2
wo 1 dec 2021, 19.30 uur | NDT 1
wo 2 feb 2022, 19.30 uur | NDT 1
wo 20 apr 2022, 19.30 uur | NDT 2
do 5 mei 2022, 19.30 uur | NDT 1

Deze activiteitenkalender wordt gedurende het seizoen bijgehouden. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Vriend worden van NDT?

Je wordt Vriend door het volgende formulier in te vullen. Vanaf € 60 per jaar (of € 5 per maand) ben je al Vriend. Ook is het mogelijk om een hoger bedrag te schenken en/of de schenking vast te leggen met een schenkingsakte - dit levert je belastingvoordeel op. Voor schenkingen van €1000 of meer hebben we het Fonds Nederlands Dans Theater opgericht. Meer informatie

Waar vind ik informatie over de komende Vriendenactiviteiten?

Vrienden ontvangen per mail een uitnodiging voor de Vriendenactiviteiten. De Vriendenactiviteiten worden ook aangekondigd op deze website en in de Vriendennieuwsbrief.

GENERALE REPETITIES 
Woensdag 26 okt 2022 Now here, Now always | NDT 2 Amare, Spuiplein Den Haag
Woensdag 15 mrt 2023 Climb the sky | NDT 2 Amare, Spuiplein Den Haag
Woensdag 10 mei 2023 Raw are the roots | NDT 1 Amare, Spuiplein Den Haag

 

ZATERDAGOCHTEND LESSEN 

Za 19 nov 2022
Za 4 mrt 2023

Onder voorbehoud. Deze activiteitenkalender wordt gedurende het seizoen bijgehouden. 

Is mijn Vriendenbijdrage aftrekbaar van de belasting?

Ja, de fiscus beschouwt uw Vriendenbijdrage als een gift. Als u schenkt aan een culturele ANBI-instelling, geniet u bovendien extra belastingvoordeel in het kader van de geefwet. Eenmalige giften zijn aftrekbaar als ze op jaarbasis in totaal hoger zijn dan 1% van uw verzamelinkomen met een minimum van 60 euro. Er geldt ook een maximum: het totaal van uw giften mag niet hoger zijn dan 10% van uw verzamelinkomen.

Als u maximaal wilt profiteren van de fiscale voordelen dan adviseren wij u om uw gift vast te leggen in een periodieke schenking. Voor een periodieke gift geldt geen drempel of plafond. Voorwaarde is dat u minimaal 5 jaar achtereen eenzelfde bedrag  schenkt en uw gift heeft laten vastleggen in een schenkingsovereenkomst. Sinds 2014 kan dat zonder tussenkomst van een notaris. U kunt hier de overeenkomst downloaden. Geeft u de voorkeur aan notariële akte? Download dan hier de volmacht. Voor schenkingen vanaf 250 euro vergoedt NDT de notariskosten.

U kunt hier zelf uw belastingvoordeel berekenen. Meer informatie vind u ook op www.belastingdienst.nl.

Contact

Monique Velders

Vriendencoördinator
Contactformulier

Heeft u vragen over een Vriendschap? Stuur een bericht!

Neem contact op met Monique Velders.