Kaarten bestellen met voorrang

Voorrang bij kaartverkoop eerste helft seizoen 2020-2021

We kunnen niet wachten om u in seizoen 2020-2021 weer te verwelkomen bij voorstellingen! Ondanks de huidige restricties vanwege COVID-19, kunnen we alvast de eerste twee programma’s van het nieuwe seizoen aan u presenteren en bieden we u de mogelijkheid om als eerste kaarten te bestellen. Deze twee programma’s vinden plaats in september tot december 2020 en zijn aangepast aan de huidige maatregelen rond COVID-19. Alle repetities en optredens worden uitgevoerd volgens de gestelde richtlijnen.

We ontvangen u graag weer in het Zuiderstrandtheater, zij het in veel kleinere aantallen dan gebruikelijk om de anderhalve meter-maatregel voor iedereen te kunnen waarborgen. Daarom ontvangen wij u ook graag in onze digitale theaterzaal: de eerste programma’s gedanst door NDT 1 en NDT 2 worden namelijk ook via een livestream vertoond, zodat u in uw eigen huiskamer kunt genieten van dansvoorstellingen.

De voorverkoop voor zowel de theatervoorstellingen als de livestreams gaat op dinsdag 7 juli om 13.00 uur van start. De reguliere kaartverkoop begint op donderdag 9 juli om 13.00 uur.

Hieronder vindt u alle (reeds bekende) speeldata en meer informatie over de COVID-19 maatregelen in het Zuiderstrandtheater.

Nieuw en extra dit seizoen: digitale livestreams!

Een aantal voorstellingen van de eerste programma’s wordt gefilmd in het Zuiderstrandtheater en vervolgens live gestreamd naar u thuis. De livestream bestaat uit een inleiding voorafgaand aan de voorstelling en de gehele voorstelling zelf. Dus terwijl de dansers zich op het podium bevinden in Den Haag, ziet u ze op hetzelfde tijdstip op een scherm bij u thuis.

Voor zowel de theatervoorstellingen als de livestreams geldt dat allerminst sprake is van een verdunde theaterervaring. De dansers en ondersteunende teams stellen alles in het werk om uw bezoek aan één van onze theaters of online zo bijzonder en inspirerend mogelijk te maken. Zo bent u dat immers van ons gewend!

Kaarten voor de livestream zijn te bestellen voor €15,- per stuk.

Foto: Rahi Rezvani.

Speeldata

NDT 1 – endlessly Free

Gezien de maatregelen die gelden in het Zuiderstrandtheater is het niet mogelijk om een stoel uit te kiezen voor een voorstelling. Alle kaarten voor de voorstelling zijn ongeplaceerd en kosten €30,- per stuk.

U kunt eventueel ook kaarten bestellen via de kassa van het Zuiderstrandtheater (dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur via 070 88 00 333).

NDT 2 – DARE TO SAY

 

Gezien de maatregelen die gelden in het Zuiderstrandtheater is het niet mogelijk om een stoel uit te kiezen voor een voorstelling. Alle kaarten voor de voorstelling zijn ongeplaceerd en kosten €30,- per stuk.

U kunt eventueel ook kaarten bestellen via de kassa van het Zuiderstrandtheater (dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur via 070 88 00 333).

Vragen en antwoorden over het nieuwe seizoen

Ik heb een abonnement besteld voor seizoen 2020-2021, is die nog geldig?

Inmiddels is duidelijk hoe de eerste helft van ons aangepaste seizoen eruit gaat zien, waarbij we veel kleinere aantallen publiek in het theater kunnen ontvangen en u geen gebruik kunt maken van uw vaste plaatsen. Hierdoor hebben we helaas moeten besluiten alle abonnementen te annuleren. Uw volledige orderbedrag wordt uiterlijk in september 2020 teruggestort op uw rekening.

Hoe werkt de voorverkoop voor seizoen 2020-2021?

U kunt vanaf dinsdag 7 juli 13.00 uur met voorrang kaarten kopen. Let op, er is beperkte capaciteit in het Zuiderstrandtheater vanwege COVID-19 maatregelen. Op donderdag 9 juli om 13.00 uur start de reguliere kaartverkoop.

Wat zijn de richtlijnen rondom COVID-19 in Amare?

In het kort zijn de richtlijnen die gelden tijdens uw bezoek aan een NDT-voorstelling in Amare als volgt:

  • Koop uw kaarten van tevoren online.
  • Zorg voor een Coronatoegangsbewijs.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel.
  • Na afloop van de voorstelling is de bar gesloten.

Alle richtlijnen die gelden in Amare vindt u hier.

Ik heb een ticket gekocht voor een livestream. Wat nu?

Zodra uw betaling bij ons is ontvangen, ontvangt u automatisch en direct een e-mail met een toegangslink. Met deze link kunt u de livestream bekijken. Het is een unieke en persoonlijke link, wij adviseren deze niet te delen met iemand anders. De stream kan namelijk slechts op 1 device tegelijkertijd worden bekeken. Bewaar de mail goed!

Waar kan ik de livestream bekijken?

De livestream is in principe op ieder scherm af te spelen: op uw PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij u aan om een zo'n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door uw laptop op een televisie aan te sluiten (lees hier hoe u dat doet).

Ik heb een vraag over gekochte kaarten. Waar kan ik terecht?

Voor vragen over uw kaarten kunt u terecht bij de kassa van het Zuiderstrandtheater:

  • Tot 17 juli telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag 13.00 tot 17.00 uur via 070 88 00 333.
  • De kassa is gesloten van 25 juli t/m 18 augustus.
  • Telefonisch vanaf dinsdag 18 augustus: dinsdag t/m zaterdag 13.00 tot 18.00 uur via 070 88 00 333.
  • Bespreekbureau in de Centrale Bibliotheek/VVV vanaf dinsdag 25 augustus: dinsdag t/m vrijdag 13.00 tot 18 uur
  • De kassa in het Zuiderstrandtheater is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Ik ben slecht ter been, krijg ik een plek toegewezen in Amare?

Indien u slecht ter been bent, wordt u door de medewerkers van Amare in de benedenzaal geplaceerd. Neem voor uw bezoek aan Amare contact op met de kassa zodat ze u kunnen verwachten en rekening kunnen houden met een plek die goed toegankelijk is voor u (070 88 00 333).

Kan ik met iemand de voorstelling in Amare bezoeken?

Amare hanteert de volgende regel: met maximaal vijf mensen uit een gezamenlijke huishouding per voorstelling.

Kan één persoon kaarten bestellen voor mensen uit verschillende huishoudens?

Liever niet, het Zuiderstrandtheater roept op om zo veel mogelijk alleen kaarten te bestellen voor uzelf en uw eigen huishouden zodat het indelen van de zaal en het handhaven van 1,5e meter tussen verschillende huishoudens zo goed mogelijk verloopt.

Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt 1 uur en er is geen pauze.

Waarom kan ik geen kaarten kopen voor de rest van seizoen 2020-2021?

Helaas is er momenteel nog niks bekend over de programmering van NDT vanaf januari 2021. Zodra er meer bekend wordt over de rest van het seizoen, informeren wij u.

Zijn er generale repetities toegankelijk voor Vrienden?

Vanwege de COVID-19 maatregelen in het Zuiderstrandtheater is het helaas niet mogelijk voor publiek om de generale repetities bij te wonen.