Ja, ik word Vriend van NDT

We verwelkomen u graag als Vriend! 

U kunt uw keuze maken in onderstaand formulier. Door dit formulier in te vullen en te verzenden geeft u toestemming aan Stichting Nederlands Dans Theater om het gekozen bedrag van uw rekening af te schrijven en aan de bank om doorlopend dit bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven.

Velden met een * zijn verplicht.
Zodra u klikt op de verzendknop, tonen wij u eerst een overzicht van de ingevulde gegevens. Met de button onderaan kunt u deze bevestigen, waarmee uw aanmelding definitief naar ons wordt verzonden.
Vriend
Vriend-duo (voor u en uw partner!)
Vriend-familie
Vriend-extra
Vriend-extra+

  1. Ander bedrag (indien van toepassing)
  2. Als u maximaal wilt profiteren van fiscale voordelen dan adviseren wij u uw gift vast te leggen in een periodieke schenking. Voor een periodieke gift geldt geen drempel of plafond. Voorwaarde is dat u minimaal 5 jaar achtereen eenzelfde bedrag schenkt en uw gift heeft laten vastleggen in een schenkingsovereenkomst.
  3. Persoonsgegevens

  4. Bankgegevens

  5. -------------------

  6. Gegevens partner (indien van toepassing)

  7. Bij familie Vriendschap: Naam en geboortedatum (DD/MM/JJJJ) van ieder kind

  8. -------------------

  9. Door verzending van dit formulier geef ik toestemming aan Stichting Nederlands Dans Theater om het hierboven aangekruiste bedrag van mijn rekening af te schrijven en aan de bank om doorlopend dit bedrag jaarlijks van mijn rekening af te schrijven. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht met meer informatie.