Ondersteunende fondsen

Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere: VSB Fonds, Fonds 1818, Debman Foundation en Ammodo.

VSB Fonds

Sinds zijn start in 1990 heeft VSB fonds vele initiatieven en projecten ondersteund die bijdragen aan de kwaliteit van de Nederlandse samenleving.


Fonds 1818

Fonds 1818 is een jong vermogensfonds met oude wortels. De basis werd gelegd aan het einde van de 18de eeuw. De gedachten gaan uit naar ondersteuning van gezelschappen en onderwijsinstellingen op het gebied van toneel, dans en muziek in de Haagse regio


Debman Foundation

De Debman Stichting verleent steun aan:concrete en afgebakende ontwikkelingsprojecten die ten goede komen aan de Ghanese samenleving. De projecten hebben betrekking op gezondheidszorg, voedselverbetering en landbouw.Talentvolle kunstenaars, gezelschappen en onderwijsinstellingen op het gebied van toneel, dans en muziek in de Haagse regio in de vorm van stipendia en prijzen.


Ammodo

Op het gebied van kunst steunt Ammodo projecten die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van beeldende kunst en podiumkunst.


Brook Foundation

De doelstelling van de Brook Foundation zijn het bevorderen van welzijn van kinderen, natuurbescherming, en het stimuleren van cultuur in de breedste zin van het woord. Nadruk ligt op die organisaties en projecten die een goed trackrecord hebben laten zien, vooruitstrevend zijn, en uitzonderlijke kwaliteit hebben bewezen.

De Brook Foundation heeft de volgende innovatieve producties gesteund:

2014- Spiritwalking – Sol León en Paul Lightfoot
2015 - Bedroom Folk – Sharon Eyal en Gai Behar
2015 – In the event – Crystal Pite
2015 – The lost room – Franck Chartier