Maak een afspraak

Contact opnemen
We streven ernaar om de bijdrage en betrokkenheid van iedere donateur zo persoonlijk mogelijk vorm te geven. Daarom komen we graag met u in contact. We maken graag een afspraak met u, waarbij desgewenst onze algemeen directeur Willemijn Maas aanwezig is.

U kunt voor informatie of een afspraak contact opnemen met Barbara de Heer, Manager Sponsoring & Fondsenwerving.

Telefoonnummer 06 – 158 639 50 of e-mail barbara.deheer(at)ndt.nl.

Gebeld worden
Wilt u liever dat wij contact met opnemen? Laat dan hieronder uw naam en telefoonnummer achter en het door u gewenste terugbelmoment.

  1. Gewenst terugbelmoment

Gerrit Zalm, voorzitter Raad van Bestuur ABN AMRO:

“Net als in de danswereld is talentontwikkeling in de financiële wereld van groot belang. We besteden daaraan veel aandacht bij onze medewerkers, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Ook onze sponsoring leidraad ‘Partner van de toekomst’ draait om talentontwikkeling. De keuze voor de ondersteuning van het fonds voor talentontwikkeling van NDT sluit daar naadloos op aan en hiermee investeren we in een gezelschap wat onomstreden de nummer één is in de wereld van de moderne dans.”


Alvast goed om te weten
U kunt zelf bepalen in welk project u investeert. De hoogte van uw gift bepaalt u uiteraard zelf, maar over het algemeen hanteren wij als ondergrens voor participatie in het Fonds Nederlands Dans Theater een jaarlijkse schenking van 1.000 euro, aangegaan voor minimaal vijf jaar. U bepaalt zelf in welke mate en op welke manier u bij NDT betrokken wilt zijn, passend bij uw gift.

Ter voorbereiding op uw gesprek geven wij u hieronder alvast een overzicht van de manieren waarop u kunt geven aan het Fonds Nederlands Dans Theater:

  • U kunt eenmalig of incidenteel schenken en uw schenking jaarlijks vernieuwen. Dat geeft u de vrijheid om steeds opnieuw te kiezen voor NDT en voor het project waarin u wilt investeren.

  • U kunt een periodieke gift doen en gebruik maken van de Geefwet voor minimaal vijf jaar. De Geefwet biedt een extra stimulans bij de aftrek inkomstenbelasting m.b.t. periodieke giften aan een culturele ANBI-instelling. Tot en met in ieder geval 2017 wordt een vermenigvuldigingsfactor (multiplier) gehanteerd van 1,25 op de eerste € 5.000 van uw schenking. Op het restbedrag van uw schenking is de gebruikelijke 100% van toepassing. Er geldt geen aftrekdrempel of -plafond voor de periodieke schenking. Zo investeert u fiscaalvoordelig in het project van uw keuze.

Natuurlijk zijn er ook andere geefvormen mogelijk, zoals de oprichting van een Fonds op Naam of opname in uw testament. Wij gaan hierover graag met u in gesprek en desgewenst kan in overleg met een notaris en/of fiscalist gekeken worden welke vorm het beste bij uw wensen past. Mr. Frank Oranje, notaris bij Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn, staat ons bij en kan u indien u dat wenst van juridisch advies voorzien.