Pels Rijcken

Pels Rijcken

Bij Pels Rijcken ligt de lat hoog, in alles wat zij doen. Dat betekent niet alleen dat zij het allerbeste resultaat willen bereiken voor hun cliënten; zij staan midden in de maatschappij. Hun mentaliteit, het streven naar perfectie en altijd het beste uit jezelf willen halen, deelt Pels Rijcken met Nederlands Dans Theater. Want ook door Pels Rijcken wordt over iedere stap nagedacht. Zo bereiken zij de hoogste kwaliteit.

Sinds 27 september 2018 is Pels Rijcken corporate sponsor van NDT in Den Haag.

Samenwerking

Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater zijn Meesters. Vooraanstaand en vooruitstrevend in onze eigen vakgebieden én binnen de samenwerking, die we zijn aangegaan. Bij onze organisaties werken gedreven denkers en doeners, die door het verbinden van mensen en door een uitgesproken keuze voor topkwaliteit, dagelijks presteren op het allerhoogste niveau. We ontwikkelen hoogwaardige diensten en voorstellingen, en gaan zorgvuldig om met het uitzonderlijke talent van onze mensen. Dát vertaalt zich in de bijzondere en sterke band die we met onze relaties en bezoekers onderhouden. Pels Rijcken en Nederlands Dans Theater delen meer dan de stad Den Haag alleen. We versterken elkaar. In Den Haag, maar zonder meer ook daarbuiten in Nederland en internationaal.

Over Pels Rijcken

Pels Rijcken behoort tot de top van advocaten- en notarissenkantoren in Nederland. Net als NDT zijn zij gevestigd in het hart van Den Haag. Met 290 kantoorgenoten delen ze de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren zij elkaar het beste uit henzelf te halen en stellen zij het belang van de cliënt centraal. Meer weten? Kijk op www.pelsrijcken.nl.