Voor de afdeling Techniek zijn wij per begin seizoen 2019-2020 op zoek naar een:

1e Inspiciënt / Stagemanager m/v
Fulltime dienstverband, 38 uur per week


In het team van technici met diverse specialisaties zal je o.a. de volgende werkzaamheden verrichten:

 • Leidinggeven aan de theatertechnici (NDT -en huistechnici theaters), m.b.t. de praktische uitvoering van een voorstelling. Hierbij heb je zelf de rol van meewerkend voorman;
 • Aanspreekpunt voor Artistiek team, Productie, TD backoffice en theater(front & back stage) tijdens repetities en voorstellingen;
 • Opstellen van de dagindeling/taakverdeling/volgorde van de bouw en bespreken in de ploeg;
 • Voorbereiden van (buitenlandse) tournees in overleg met andere disciplines binnen de TD;
 • Bewaken van de kwaliteit van een voorstelling tijdens de uitvoering;
 • In samenwerking met de Manager Productie en Techniek maken en documenteren van evaluaties van de productieprocessen c.q. programma’s en of de tournees.
 • Bovenstaande werkzaamheden zullen plaatsvinden in standplaats Den Haag, alsmede in diverse theaters in binnen- en buitenland.

Om bovenstaande taken goed uit te kunnen voeren is NDT op zoek naar een positief en proactief ingestelde ervaren leidinggevende die beschikt over:

 • Afgeronde HBO opleiding (techniek) of gelijkwaardig denk- en werkniveau, aangevuld meteen managementcursus en of de bereidheid om een dergelijke cursus te volgen;
 • Adequate kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving (ARBO, hijsen, heffen);
 • Stressbestendigheid, de kandidaat die wij zoeken weet uitstekend om te gaan met sterk wisselende en onvoorziene omstandigheden en werktijden;
 • Ruime ervaring met (internationaal) reizend gezelschap.


Tevens is de kandidaat bij voorkeur woonachtig in Den Haag of directe omgeving.

Belangrijke competenties behorende bij deze functie zijn:
Communicatieve vaardigheden en interactie, leidinggeven en beslissen, organiseren en uitvoeren en effectiviteit.
 
De aanstelling geschiedt in eerste instantie voor de duur van een jaar. Met mogelijkheid tot verlenging. Deze functie is ingeschaald in schaal VII conform CAO Theater & Dans. Het bijbehorende salaris is afhankelijk van werkervaring.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Eric Blom, Manager Productie en Techniek via telefoonnummer 06 – 10 28 37 96. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Helen Vermeer, HR adviseur via 070 – 88 00 169.

Voldoe je aan de eisen en ben je geïnteresseerd in deze functie, dan zien wij je beknopte motivatiebrief + Curriculum Vitae graag tegemoet. Mail deze voor 1 juni 2019 naar: helen.vermeer(at)ndt.nl onder vermelding van de functienaam.