Parkeren en pinnen bij het Zuiderstrandtheater


Gemeente Den Haag heeft besloten vanaf 1 januari 2016 betaald parkeren in te voeren op het terrein rondom het Zuiderstrandtheater.

Vanaf 1 januari geldt: tussen 18.00 en 0.00 uur betaalt u €1,70 per uur óf €5 voor een uitrijkaart voor het parkeren op het terrein rondom het Zuiderstrandtheater. De uitrijkaart á €5 koopt u bij de servicebalie in het theater. Als u liever per uur betaalt, kunt u afrekenen bij een van de twee automaten die zich naast de ingang, aan de buitenkant van het pand bevinden (betaling uitsluitend per creditcard of pinpas).

Parkeert en verlaat u het terrein vóór 18.00 uur? Dan parkeert u gratis. U voert het ticket, dat u bij de ingang van het terrein krijgt, in de automaat bij de uitgang van het terrein.

Bent u korter dan 20 minuten op het terrein, om bijvoorbeeld iemand af te zetten, dan kunt u vrij uitrijden. Let op: gebruik hierbij het kaartje van het inrijden ook voor het uitrijden.

Het invoeren van betaald parkeren zal ervoor zorgen dat u langer bezig bent om het terrein af te komen na de voorstelling. Let hierop bij het plannen van uw reis.


Pin betalingen in het theater, contant betalen niet meer mogelijk
Vanaf 1 januari 2016 betaalt u in het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk enkel per pin. Bij het bespreekbureau in VVV Den Haag (Spui 68) was dit al sinds september 2015 het geval.

De overgang houdt in dat u zowel uw theatertickets aan de kassa als uw drankjes bij de bar niet meer contant afrekent. Onze pinautomaten geven u de mogelijkheid per pin, contactloos en per creditcard te betalen. Met het invoeren van Pin Only kun u veiliger en sneller betalen.

Hartelijk dank voor uw medewerking bij deze overgang. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u contact met opnemen met het theater via marketing@zuiderstrandtheater.nl of 070-8800300.