Komt u ook naar de NDT Summer Intensive Presentatie?


Het is tijd voor de NDT Summer Intensive 2018! Een groep van 62 jonge dansers van over heel de wereld en een team van (ex)dansers en (gast)choreografen van NDT, van 16 t/m 28 juli werken ze zij aan zij in de studio’s van ons gezelschap. Ook dit jaar krijgt een selecte groep jonge dansers zo de kans, om gedurende twee weken te delen in de kennis, inspiratie en passie van NDT.

Presentatie zaterdag 28 juli 2018
Op zaterdag 28 juli sluiten we de cursus af met een presentatie in Theater aan het Spui (Den Haag). Op deze avond bent u van harte welkom om te komen ervaren waar de deelnemers en hun docenten gedurende twee weken aan hebben gewerkt. U krijgt de kans om binnen een gevarieerd programma de verschillende aspecten van deze cursus te beleven.

Aanvang programma: 19.00u (deuren open om 18.30u)

Kaarten
Tickets à €20 zijn vanaf 31 mei 2018 via deze pagina te boeken. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, wees er dus op tijd bij!

Uw tickets boekt u via de website Eventbrite. Zorg dat u de tickets print of beschikbaar hebt op uw smartphone om ze te tonen bij de ingang van het theater.


BESTEL KAARTEN