NDT goes USA


NDT keert terug in New York met maar liefst vier Amerikaanse premières in het New York City Center in New York. Van 16 tot en met 19 november is NDT 1 te zien met Safe as Houses (2001) en Stop-Motion (2014) van huischoreografen Sol León & Paul Lightfoot, The Statement (2016) van Crystal Pite en Woke Up Blind van Marco Goecke.

Programma:

Vanaf 11 november zijn we la in New York aanwezig en beginnen met twee Masterclasses bij The Juilliard School ​en Barnard College​.
Op 12 november is er een optreden in het Metropolitan Museum of Art. Op 12 en 13 november zijn er Masterclasses gegeven door NDT dansers in het New York City Center (uitverkocht!).

Fiorello H. LaGuardia High School​ is de lokatie voor weer 2 Masterclasses op 14 november, gevolgd door 'The creative forces behind NDT', een interview en preview in het New York City Center.

Op 15 november is dan de laatste preview tijdens de 'Works & Process' serie in het Guggenheim Museum (uitverkocht!).

Van 16 tot en met 19 november vinden de voorstellingen plaats in het New York City Center, 10 november in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet en Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven.

BESTEL TICKETS

Safe as Houses - Sol León & Paul Lightfoot

Stop- Motion - Sol León & Paul Lightfoot

Woke Up Blind - Marco Goecke

The Statement (2016) - NDT 1