Vrienden

Als vriend draagt u bij aan de twee pijlers van NDT, Creatie & Talent én helpt u mee om  jonge kinderen actief bij cultuur en bij NDT te betrekken. Natuurlijk geven wij daar heel graag iets voor terug. Zo kunt u als eerste een voordelig abonnement bestellen en bent u welkom bij exclusieve activiteiten achter de schermen.

Hoe wordt u Vriend?
U kunt al Vriend worden vanaf €60 per jaar (duo Vriendschap €100), en een hoger bedrag geven, kan natuurlijk ook. U kunt ook schenken met een schenkingsakte, waardoor u profiteert van belastingvoordeel. Voor schenkingen van €1000 of meer hebben we het Fonds Nederlands Dans Theater opgericht.

Meld u direct aan via onderstaande button of bekijk eerst de verschillende mogelijkheden op deze pagina.

VRIEND WORDEN

NDT Vriend

Met uw Vriendschap, voor 1 persoon vanaf €60,-*, bestelt u als eerste een voordelig abonnement en u heeft voorrrang bij de plaatskeuze in het theater (in Den Haag en Amsterdam). Zo zit u op de best beschikbare plaatsen. Overige voordelen:

 • u ontvangt als eerste ons seizoensmagazine
 • u krijgt toegang tot bijzondere activiteiten zoals generale repetities (a €17,50) en zaterdagochtendlessen van de dansers
 • exclusieve Vrienden nieuwsbrief
 • merchandise koopt u in de webshop met 10% korting
 *netto vanaf 21,-

  Aanmelden

  NDT Vriend - duo

  ==>> Meest voordelige keuze, voor 2 personen. Bijvoorbeeld voor u en uw partner! <==
  Met het duo- Vriendschap voor €100,-* steunt u ons gezelschap en profiteert u van alle bovenstaande voordelen voor twee personen.  Voor € 30 per persoon kunnen extra gezinsleden ook vriend worden.

  *netto vanaf €35,-

  Aanmelden

  NDT Vriend - extra

  U ontvangt alle voordelen van een Vriendschap voor twee personen en u ontvangt een uitnodiging voor de laatste premièreborrel van het seizoen in Den Haag of Amsterdam.

  *netto vanaf €88,-

  Aanmelden

  NDT Vriend - extra+

  Als u zich aanmeldt als Vriend - extra+ met een gift van minimaal €500*, dan profiteert u van alle standaard Vriend-voordelen en en bovendien wordt u uitgenodigd voor het jaarlijkse exclusieve NDT sponsor event.

  *netto vanaf €175,-


  Aanmelden


  Vragen over NDT Vrienden?
  Vriendencoördinator Monique Velders
  (070) 8800150
  vrienden(at)ndt.nl

  Ik heb nog een vraag: