NDT 2 Danst

De jonge dansers van NDT 2 zijn bekend over de hele wereld. In seizoen 2017-2018 nodigt NDT leerlingen van basisscholen uit Den Haag en de regio Haaglanden uit, om een voorstelling van deze bijzondere dansers te bezoeken. Een dansavontuur waarbij een kennismaking met dans en theater centraal staat!    

Data voorstellingen seizoen 2017-2018   
 
In het seizoen 2017-2018 vinden er schoolvoorstellingen plaats van NDT op de volgende data:

  • Schoolvoorstelling CACTI    
    Deze voorstelling vindt plaats op 20 en 21 november 2017 voor basisscholen uit Den Haag
  • Schoolvoorstelling NDT 2 Danst
    Deze voorstelling vindt plaats op 9 en 10 april 2018 voor scholen uit de regio Haaglanden

Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de schoolvoorstellingen op 9 en 10 april 2018. Heeft u interesse in de schoolvoorstellingen van seizoen 2018/2019 dan kunt u mailen naar onderwijs(at)ndt.nl.

 

 

Praktische informatie     
Alle voorstellingen vinden plaats in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. De kosten voor deelname aan het project zijn € 3,00 per leerling en de duur van de voorstelling is ± 50 minuten. NDT verzorgt voor alle deelnemende scholen kosteloos het busvervoer op de dag van de voorstelling.

Opgeven voor deelname    
Om als school in te schrijven voor een schoolvoorstelling van NDT gebruik je het inschrijfformulier op deze pagina. In het inschrijfformulier kun je een voorkeur aangeven voor een datum en de mogelijkheid van busvervoer. Heb je vragen of wil je direct contact met ons leggen, neem dan contact op via onderwijs(at)ndt.nl of 070-88 00 144.    

We doen ons uiterste best om scholen in te delen op de dag die ze als voorkeur aangeven bij het inschrijven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de school ook echt op die dag wordt ingedeeld.

Lesmateriaal bij de voorstelling    
NDT biedt scholen digitaal lesmateriaal en een bijbehorende docenthandleiding om hun leerlingen voor te bereiden op het bezoek aan de voorstelling. Deelnemende scholen ontvangen het lesmateriaal via de contactpersoon bij NDT.    

Extra educatieactiviteiten    
Het is mogelijk om het voorstellingsbezoek uit te breiden met bijvoorbeeld een dansworkshop van 60 minuten op school en/of een kijkje achter de schermen bij het gezelschap. Neem contact op via onderstaande gegevens om de mogelijkheden te bespreken.    

Vragen?
Neem contact op met de afdeling Talentontwikkeling en Educatie via onderwijs@ndt.nl of 070 - 88 00 146.

De schoolvoorstellingen van NDT worden mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Zabawas, Gravin van Bylandt Stichting, Charity Stichting Rob Beers en The Dutch Masters Foundation.