Met je familie

NDT Kids Day

Op zondag 17 februari is het zover… De deuren van Nederlands Dans Theater gaan open voor alle kinderen tussen de 5 en 16 jaar! Heb jij zin in een dag vol leuke dansactiviteiten samen met leeftijdsgenoten? Kom dan naar NDT Kids Day en ervaar hoe het is om een echte danser te zijn!

Lees hier meer!


Dans Decor - De Betovering                     

Je kent het misschien wel: in de zaal wordt het langzaam donker en op toneel gaan de lampen juist aan, de dansers staan klaar tussen de decorstukken. De voorstelling kan beginnen! Tijdens de workshop Dans Decor kom je er achter wat er allemaal komt kijken bij het verzinnen en maken van zo’n decor bij NDT, maar ook hoe het is om er in te dansen. Tijdens deze workshopochtend wisselen we zelf dansen af met andere kijk/doe-opdrachten en interessante ontmoetingen.  

Deze workshop is onderdeel van het Internationaal JeugdKunst Festival De Betovering 2018. Meer informatie vindt u op www.debetovering.nl

Deze activiteit zal dit seizoen niet meer plaatsvinden. Vanaf medio 2019 zal er meer informatie op deze pagina verschijnen over deze activiteit voor het theaterseizoen 2019-2020.