Met danstalent

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive biedt talentvolle dansers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de dansers, repetitoren en choreografen van ons gezelschap. Je neemt deel aan twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

In 2019 zal de NDT Summer Intensive plaatsvinden van 22 juli t/m 3 augustus. Deelnemers worden geselecteerd naar aanleiding van een auditie via video. Meer informatie over de cursus en de auditieprocedure vind je hier.

Vanwege het bereiken van het maximum aantal van 250 audities, hebben we de registratie voor NDT Summer Intensive 2019 gesloten.

NDT Summer Intensive Presentatie
Op zaterdag 3 augustus sluiten we de cursus af met een presentatie. Deze avond tonen de deelnemers en de docenten waar zij tijdens de cursus aan hebben gewerkt. Klik voor meer informatie over de presentatie of de kaartverkoop op deze link.

Vragen? Bereik ons via summerintensive(at)ndt.nl 


NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Iedere Open Studio heeft ander repertoire als uitgangspunt; ditzelfde repertoire is in de periode rondom de workshop te zien in een voorstelling van NDT in Den Haag. Om deel te nemen aan NDT Open Studio moet je minimaal 15 jaar oud zijn, op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn. 

NDT Open Studio vindt plaats op de volgende data, rondom de volgende voorstellingen:

Zaterdag 5 oktober 2019 - Kunstkamer
Zaterdag 2 november 2019 - Sierra, Oscar, Foxtrot, Tango

Alle workshops vinden plaats van 16.00-18.00u
Kosten deelname €15 / €10 kortingsprijs*
(*op vertoon van een voorstellingsticket)


NDT Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in.Professionele dansers en dansstudenten kunnen deelnemen aan een programma met techniek-, repertoire- en compositieworkshops. De minimumleeftijd om deel te nemen aan NDT Talent Day is 15 jaar.

De eerstvolgende Talent Day zal plaatsvinden op Zondag 15 December 2019. Meer informatie over het programma en de inschrijvingen volgt. Mocht u hiervan op de hoogte gehouden willen worden, kunt u een email sturen naar talent.educatie(at)ndt.nl.


Uitblinkers!

Het project Uitblinkers! is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Lees meer