Met danstalent

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive biedt talentvolle dansers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de dansers, repetitoren en choreografen van ons gezelschap. Je neemt deel aan twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

In 2020 zal de NDT Summer Intensive plaatsvinden van 27 juli t/m 8 augustus. Meer informatie over de procedure en de inschrijvingen volgt in december. 

Vragen? Bereik ons via summerintensive(at)ndt.nl 


NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Iedere Open Studio heeft ander repertoire als uitgangspunt; ditzelfde repertoire is in de periode rondom de workshop te zien in een voorstelling van NDT in Den Haag. Om deel te nemen aan NDT Open Studio moet je minimaal 15 jaar oud zijn, op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn.

NDT Open Studio vindt plaats op de volgende data, rondom de volgende voorstellingen:

Zaterdag 5 oktober 2019 - Kunstkamer
Zaterdag 2 november 2019 - Sierra Oscar Foxtrot Tango
Zaterdag 8 februari 2020 - Sometimes, I wonder
Zaterdag 29 februari 2020 - Standalone
Zaterdag 30 mei 2020 - Schmetterling

Alle workshops vinden plaats van 16.00-18.00u
Kosten deelname €15 / €10 kortingsprijs*
(*op vertoon van een voorstellingsticket)


Inschrijven


NDT Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in.Professionele dansers en dansstudenten kunnen deelnemen aan een programma met techniek-, repertoire- en compositieworkshops. De minimumleeftijd om deel te nemen aan NDT Talent Day is 15 jaar.

De eerstvolgende Talent Day zal plaatsvinden op Zondag 15 December 2019. Meer informatie over het programma en de inschrijvingen volgt. Mocht u hiervan op de hoogte gehouden willen worden, kunt u een email sturen naar talent.educatie(at)ndt.nl.


Uitblinkers!

Het project Uitblinkers! is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Lees meer