Met danstalent

NDT Summer Intensive

De NDT Summer Intensive biedt talentvolle dansers de mogelijkheid aan de slag te gaan met de dansers, repetitoren en choreografen van ons gezelschap. Je neemt deel aan twee intensieve weken waarin we elkaar inspireren, samen creëren en je een kans bieden om je talent samen met ons te ontwikkelen.

In 2019 zal de NDT Summer Intensive plaats vinden van 29 juli t/m 10 augustus.

Deelnemers worden geselecteerd naar aanleiding van een auditie via video. Meer informatie over de cursus en de auditieprocedure vind je hier.

Vragen? Bereik ons via summerintensive(at)ndt.nl 


NDT Open Studio

Ontwikkel je danstalent door samen met een van onze dansers te werken met het repertoire van onze choreografen. Zo maak je kennis met onze werkwijze en de verschillende danstalen die NDT rijk is. Iedere Open Studio heeft ander repertoire als uitgangspunt; ditzelfde repertoire is in de periode rondom de workshop te zien in een voorstelling van NDT in Den Haag. Om deel te nemen aan NDT Open Studio moet je op een dansvakschool zitten of een afgestudeerde danser zijn.  

Schrijf in  

NDT Open Studio vindt plaats op de volgende data, rondom de volgende voorstellingen:

Zaterdag 29 september 2018 - Saisonnier
Zaterdag 17 november 2018 - Significant Moments
Zaterdag 9 maart 2019 - Settle for More
Zaterdag 23 maart 2019 - Second Nature
Zaterdag 11 mei 2019 - Sol & Paul XXX
Zaterdag 29 juni 2019 - Up & Coming Choreographers

Alle workshops vinden plaats van 16.00-18.00u
Kosten deelname €15 / €10 kortingsprijs*
(*op vertoon van een voorstellingsticket)


NDT Talent Day

Tijdens de NDT Talent Day staan de deuren van NDT de hele dag open voor jong danstalent. Verschillende (ex-)dansers en repetitoren van NDT nemen de deelnemers mee de studio’s van ons gezelschap in. Professionele dansers en dansstudenten kunnen deelnemen aan een programma met techniek-, repertoire- en compositieworkshops. De minimumleeftijd om deel te nemen aan NDT Talent Day is 15 jaar.

Zondag 16 December 2018
Programma met diverse workshops tussen 10.00-17.00u

Meer informatie over het programma is beschikbaar vanaf begin november 2018   

Wil je informatie ontvangen zodra het programma voor NDT Talent Day 2018 bekend is?
Stuur ons een bericht
Uitblinkers!

Het project Uitblinkers! is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Lees meerYoung Talent Project

Het Young Talent Project is een bijzonder traject waarin jonge dansstudenten uit het laatste jaar havo en de hbo dansvakopleiding van het KC de kans krijgen in contact te komen met de werkwijze van NDT.

Onder leiding van repetitoren en dansers van NDT komen de leerlingen in aanraking met NDT repertoire. Daarnaast creëren ze onder leiding van een aan NDT verbonden choreograaf ook nieuw werk.

Dit traject vindt plaats in de maanden september t/m november. Een inspirerende voorstelling is het eindresultaat van drie maanden hard werken en vindt plaats eind november/begin december.