DOE MEE

Kom ook eens kennismaken met NDT tijdens een van de activiteiten van de afdeling Talentontwikkeling & Educatie. Met elkaar dans beleven, elkaar inspireren en plezier in dans staat hierbij altijd centraal. Families, danstalenten, schoolgroepen en alle soorten dansliefhebbers zijn welkom voor een ontmoeting met het gezelschap!

Neem contact op met de afdeling Talentontwikkeling & Educatie via 070 - 88 00 144 of 070 - 88 00 146 (ma-vr 9.00-17.00 uur).
E-mail: talent.educatie(at)ndt.nl


MET DANSTALENT


Ontwikkel je danstalent door te werken met dansers van Nederlands Dans Theater en repertoire van onze choreografen. Bijvoorbeeld tijdens NDT Open Studio, NDT Talent Day of NDT Summer Intensive.
Lees meer

MET JE SCHOOL


Voor leerlingen van het primair en voortgezet onderwijs stellen wij een combinatie van activiteiten samen waarbij moderne dans en NDT centraal staan.
Lees meer

MET JE FAMILIE


Bij NDT is de hele familie welkom voor verschillende (dans)activiteiten gedurende het seizoen. Kom bijvoorbeeld langs tijdens Kids Day!
Lees meer

ALS DANSLIEFHEBBER


Amateurdansscholen uit Den Haag en de rest van het land kunnen bij NDT een op maat gemaakt aanbod afnemen. Voor dansliefhebbend publiek verzorgt NDT inleidingen bij de voorstellingen van NDT 1 en 2 in Nederland.
Lees meer