Uitverkocht? Bekijk NDT-voorstellingen thuis

17 juli 2020

Beleef NDT thuis

NDT kijkt er enorm naar uit om u vanaf september na lange tijd weer te verwelkomen bij voorstellingen in het Zuiderstrandtheater. En ook u kunt niet wachten om NDT weer op het podium te zien: de kaarten voor alle voorstellingen van het NDT 1-programma Endlessly Free en het NDT 2-programma Dare to Say in het Zuiderstrandtheater waren al na één week uitverkocht!

Heeft u geen kaarten weten te bemachtigen? Gelukkig kunt u beide programma’s alsnog bijwonen. Naast voorstellingen in het theater biedt NDT u in seizoen 2020-2021 namelijk iets nieuws aan: livestreams! De voorstelling die gedanst wordt door de dansers van NDT op het podium in het Zuiderstrandtheater wordt live gefilmd en gestreamd. Dit betekent dat u thuis, in uw eigen huiskamer, live de voorstelling kunt bijwonen op een scherm. Een unieke ervaring!

Geniet thuis, samen met vrienden of familie, van een NDT-voorstelling voor slechts €15.

volledige theaterervaring

De livestream bestaat uit een inleiding vooraf en de gehele theatervoorstelling zelf. U mist op die manier niets van wat er in het Zuiderstrandtheater gebeurt.

Voor de livestreams geldt dat allerminst sprake is van een verdunde theaterervaring. De dansers en ondersteunende teams stellen alles in het werk om uw bezoek aan onze online theaterzaal zo bijzonder en inspirerend mogelijk te maken.