Annulering van NDT Summer Intensive 2021

14 december 2020

Tot onze spijt en teleurstelling hebben we besloten dat de NDT Summer Intensive , ons jaarlijkse trainingsprogramma voor danstalenten, in 2021 wederom geen doorgang zal vinden. In het licht van de huidige coronacrisis is het risico van het bijeenbrengen van een grote groep danstalenten van over de hele wereld te groot. Hoewel de zomer van 2021 nog ver weg voelt, zouden de voorbereidingen voor de cursus op dit moment al hebben plaatsgevonden. Door de cursus op dit moment te annuleren, worden onnodige voorbereidingen en risico’s beperkt.

Omdat we de NDT Summer Intensive 2021 niet in de gebruikelijke vorm kunnen organiseren, onderzoeken we mogelijkheden om een ​​(online) alternatief te organiseren om in contact te blijven met danstalent van over de hele wereld en onze liefde voor dans samen te delen. Meer informatie over deze activiteit wordt begin 2021 bekend gemaakt.

Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle internationale en online workshops die NDT organiseert.