Livestreams: Endlessly Free

Koop uw kaarten voor livestreams 'Endlessly Free'

Let op, op deze pagina koopt u kaarten voor een van de livestreams van het NDT 1-programma Endlessly Free op donderdag 17, vrijdag 18 of zaterdag 19 september. Met uw ticket voor een livestream kunt u de voorstelling thuis bekijken. U koopt hier dus géén kaarten voor de voorstelling in het theater.

De livestream bestaat uit een inleiding voorafgaand aan de voorstelling en de gehele voorstelling zelf. Dus terwijl de dansers zich op het podium bevinden in Den Haag, ziet u de voorstelling op hetzelfde tijdstip op een scherm bij u thuis, samen met uw vrienden of familie.

Hoe werkt het?

  • Kies hiernaast uit één van de beschikbare data van de livestreams en koop een ticket.
  • Na uw bestelling ontvangt u een standaard bevestiging van het Zuiderstrandtheater met een e-ticket. Let op: dit e-ticket is niet uw toegangsbewijs voor de livestream.
  • In de week voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u via NDT een e-mail met een toegangslink tot de livestream.
  • Alleen met die link kunt u de livestream bekijken. Controleer t.z.t. ook uw spambox voor de toegangslink.
  • De livestream is op ieder scherm af te spelen: op uw PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij u aan om een zo’n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door uw laptop op een televisie aan te sluiten (lees hier hoe u dat doet).

Meer info over de livestreams

Kaarten voor de livestream zijn te bestellen voor €15.

Donderdag 17 september

Vrijdag 18 september

Zaterdag 19 september