Bekijk de foto's

Livestream ‘Souls made apparent’ – 18 maart 2021

[devlooksy_livestream id=56470]

Het is helaas niet meer mogelijk om een kaart te kopen voor deze voorstelling. 

Op deze pagina vindt u ook het programmaboek van de voorstelling – scroll hiervoor naar beneden. 

Programmaboek en castlijst

In het programmaboek hieronder vindt u meer informatie over de voorstelling van vanavond, zoals een voorwoord van artistiek leider van NDT 2 Fernando Hernando Magadan, de balletcredits en teksten van de choreografen, en ervaringen van dansers over de creaties.

Actuele cast

Cast informatie

 

FOTO’S

Bekijk de foto’s van de voorstelling hier

Citaten uit 27’52”

Lees hier de quotes die ter inspiratie dienden voor de oorspronkelijke castleden (die ook in 27’52” te horen zijn):

 

 

Film en deel uw applaus!

Film uw applaus na afloop van de voorstelling, post het in een story op Instagram en tag @ndtdance om de dansers een hart onder de riem te steken!

Bereid u voor: aanvangstijden en duur van de voorstelling

De ‘inloop’ is tussen 19.15 en 20.00 uur. Er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. U kunt deze tijd gebruiken om uw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv. Zorg dat u er op tijd bij bent en uw apparatuur ruim van te voren controleert, zodat u niets van de voorstelling mist. De daadwerkelijke voorstelling start om 20.00 uur (CET) en duurt ongeveer 70 minuten.

Aanvangstijden wereldwijd:

Bekijk hier wanneer de voorstelling start in uw tijdzone.

FAQ

Wat kan ik doen als ik de unieke link niet meer kan terugvinden?

Na je betaling ontvang je een unieke link in het door jouw gebruikte e-mailadres. Wellicht is de mail in je spambox beland, je kunt zoeken op het onderwerp van de bevestigingsmail, deze begint met: 'Alsjeblieft, jouw unieke link voor..'. Kun je de link niet vinden? Stuur een mail naar info@ndt.nl.

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Kan ik chatten met de helpdesk of op een andere manier om hulp vragen als er iets niet goed gaat? 

Tijdens een livestream staat onze online helpdesk voor je klaar via de chat in Digitaal Theater. Open de chat via het icoontje rechts onderin. Ook is het mogelijk om direct hulp te ontvangen via een mail naar info@ndt.nl.

'27'52"' - Jiří Kylián. Foto: Joris-Jan Bos. Dansers: Charlie Skuy en Mikaela Kelly.
'The Big Crying' - Marco Goecke. Foto: Rahi Rezvani. Danser: Juiting Yu.