Bekijk de foto's van de voorstelling hier

Livestream ‘Shadow’s Whispers’ – 17 februari 2021

Livestream NDT 1 | Shadow's Whispers

NDT 1 – Shadow’s Whispers livestream 17 Feb

We verwelkomen u graag in NDT’s digitale theater op woensdag 17 februari voor de livestream van het NDT 1-programma Shadow’s Whispers. U bent welkom tussen 19.15 en 20.00 uur. De voorstelling start om 20.00 uur (CET) en duurt ± 75 minuten. Hieronder, op deze pagina, vindt u ook het programmaboek en meer informatie over de voorstelling.

Het is helaas niet meer mogelijk om een kaart te kopen voor deze voorstelling. 

Programmaboek en castlijst

programmaboek

In het programmaboek vindt u meer informatie over de voorstelling van vanavond, zoals een voorwoord van artistiek directeur Emily Molnar, de balletcredits en ervaringen van dansers over de nieuwe creaties.

De cast van vanavond vindt u op dit informatieblad:

Cast informatie

Ontmoet alle NDT 1-dansers

 

Foto’s en video’s

Bekijk de foto’s van de voorstelling hier

 

Film en deel uw applaus!

Film uw applaus na afloop van de voorstelling, post het in een story op Instagram en tag @ndtdance om de dansers een hart onder de riem te steken!

Bereid u voor: aanvangstijden en duur van de voorstelling

De ‘inloop’ is tussen 19.15 en 20.00 uur. Er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. U kunt deze tijd gebruiken om uw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv. Zorg dat u er op tijd bij bent en uw apparatuur ruim van te voren controleert, zodat u niets van de voorstelling mist. De daadwerkelijke voorstelling start om 20.00 uur (CET) en duurt ± 75 minuten.

Aanvangstijden wereldwijd:

Bekijk hier wanneer de voorstelling start in uw tijdzone.

FAQ

Wat kan ik doen als ik de unieke link niet meer kan terugvinden?

De unieke link wordt, na ontvangst van uw betaling, direct aan u verzonden via e-mail, naar het e-mailadres dat u bij uw bestelling/aanmelding heeft opgegeven.

Controleer uw spambox / map met ongewenste mail of de e-mail met de link wellicht onverhoopt daarin terecht is gekomen. Het onderwerp van de mail begint met ‘Uw unieke link voor…’.  Indien u de mail niet meer kunt terugvinden, neem dan contact met ons op via info@ndt.nl

 

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Is er tijdens de livestream hulp op afstand voor (technische) vragen?

Op de website vindt u het overzicht met veelgestelde vragen. Tijdens de voorstelling kunt u via een chat uw (technische) vraag stellen. Onze helpdesk is bereikbaar van 19.00 - 21.00 uur.
U kunt ook de NDT Twitter-account (@ndtdance) in de gaten houden voor de laatste updates.

'Baby don't hurt me' - Imre van Opstal & Marne van Opstal. Foto: Rahi Rezvani. Dansers: Boston Gallacher, Donnie Duncan Jr., Scott Fowler, Nicole Ishimaru, Chloé Albaret, Kyle Clarke, Lydia Bustinduy

NDT 2 | SOULS MADE APPARENT

bezoekt u ONS opnieuw in maart?

Op donderdag 18 maart, vrijdag 19 maart en zaterdag 20 maart brengen de dansers van NDT 2 hun nieuwe programma Souls made apparent via onze livestreams!

Met 27’52” van Jiří Kylián en een wereldpremière van Marco Goecke.

De kaartverkoop gaat binnenkort van start!

Meer info