Livestream ‘Kunst komt naar je toe’

DE LIVESTREAM IS AFGELOPEN

Zorg ervoor dat je de stream start tussen 12.30 en 13.00 uur via bovenstaande rode ‘start stream’ button, zodat je nog even de tijd hebt om je voor te bereiden op de uitzending. Zo weet je zeker dat je niks mist, als we om 13.00 uur beginnen met de uitzending!  Scherm vergroten? Beweeg de muis over het videobeeld en klik rechtsonder op het pijltjesicoon.

Een digitaal uitje naar het theater om je weer even verbonden te voelen met de maatschappij en natuurlijk met elkaar. Laat je tijdens deze middag meenemen voor een kijkje achter de coulissen door onze live-presentator Ruben! Leer onze dansers kennen en word onderdeel van het artistieke proces. Via de live chat (verschijnt vanaf 12.30 uur linksonder in beeld) kun je daarnaast ook vragen stellen aan de NDT-dansers, choreograaf of iemand van techniek.

 

Veelgestelde vragen

Welke browsers zijn geschikt om de livestream te bekijken?

De livestream werkt het beste op een internetbrowser die up to date is. Zorg er dus voor dat u dat ruim voor de live uitzending heeft gecontroleerd. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Kan ik een livestream later terugkijken of pauzeren?

Nee, de uitzending is live en wordt niet opgenomen.

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).