Livestream ‘I wonder where the dreams I don’t remember go’ – 5 december 2020 matinee

Bestel ticket voor de livestream

Livestream NDT 1 – 5 December 2020 – 12 PM (CET)

Klik hierboven op de button ‘Koop toegang voor stream’ om u zelf te verzekeren van een unieke link die u toegang geeft tot de livestream voor slechts €15 . Wilt u ons gezelschap steunen? Meer geven mag altijd!
(na invullen van het formulier, betaalt u veilig via onze betaalpartner Mollie met een van bovenstaande betaalopties. Na betaling ontvangt u een e-mail met de unieke link. Bewaar deze goed!)

We verwelkomen u graag in NDT’s digitale theater op zaterdag 5 december om 12.00 uur (CET), waar u kunt  genieten van de livestream van de voorstelling I wonder where the dreams I don’t remember go van NDT 1.

De daadwerkelijke voorstelling start om 12.00 uur (CET) en duurt ongeveer 45 minuten. De live uitzending start al een uur van te voren. Er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. U kunt deze tijd gebruiken om uw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv.  Ook kunt u alvast bladeren door het digitale programmaboek, dat vanaf die tijd ook beschikbaar is.

FAQ

Wat heb ik nodig om de livestream te bekijken?

U heeft een aantal dingen nodig om de livestream te bekijken:

  1. Een device om de livestream op te kijken. Bij voorkeur een tablet of laptop of PC, maar de stream is ook te bekijken op een smartphone. Het device moet in ieder geval beschikken over een recente browser (bijvoorbeeld Google Chrome, Firefox of Edge)
  2. Een goede internetverbinding. Via een vaste kabel werkt het beste, maar via WIFI of 4G is eventueel ook mogelijk
  3. De unieke, persoonlijke toegangslink. Deze ontvangt u via e-mail zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Wordt de livestream opgenomen?

Nee, de livestream wordt niet opgenomen en is dus niet later terug te zien.

Kan ik de livestream vanuit het buitenland bekijken?

Ja, dat is mogelijk! Let hierbij wel op het eventuele tijdsverschil, de voorstelling begint om 20:00 CET.

Hoe kan ik voor meerdere mensen een link kopen?

Dat is nu helaas niet mogelijk. De unieke link is gekoppeld aan het e-mailadres dat u opgeeft bij uw bestelling/betaling, en ook aan de 'cookies' in uw browser.
Het beste is om de andere perso(o)n(en) zelf te laten bestellen, zodat zij hun eigen unieke link ontvangen.

 

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Is er tijdens de livestream hulp op afstand voor (technische) vragen?

Op de website vindt u het overzicht met veelgestelde vragen. Tijdens de voorstelling kunt u via een chat uw (technische) vraag stellen. Onze helpdesk is bereikbaar van 18.30 - 22.00 uur.
U kunt ook de NDT Twitter-account (@ndtdance) in de gaten houden voor de laatste updates.

Over het programma

I WONDER WHERE THE DREAMS I DON’T REMEMBER GO (WERELDPREMIÈRE) – YOANN BOURGEOIS

Het werk van de Franse Yoann Bourgeois is een mengeling van disciplines waarin choreografie, dans en acrobatiek met elkaar worden verbonden. Zijn bewegingen, dynamisch als ze zijn, onderzoeken de grenzen van de fysieke krachten van de dansers, en worden gecompenseerd door een niet te onderscheiden precisie en uitvoering.

Na het succes van Bourgeois’ eerste samenwerking met het gezelschap, Little song voor NDT 2 in 2019, presenteert Nederlands Dans Theater (NDT) met veel genoegen zijn nieuwste en eerste NDT 1-werk I wonder where the dreams I don’t remember go. Dit werk gaat op 3 december 2020 in première in het eigen huis van NDT, het Lucent Danstheater in Den Haag.

Steun NDT

Maak het mee!

Als Vriend levert u een onmisbare bijdrage aan NDT. Wij hebben een ambitie die inspirerend en opwindend is. Met de beste dansers en de beste dansmakers ontwikkelen we danskunst, danstalent en kunstonderwijs, en zijn we wereldwijd trendsettend.

Wie dat mogelijk maken? Enthousiaste donateurs en betrokken bedrijven en fondsen.
Samen met u maakt NDT het waar. Doet u mee?

Word Vriend

Ook vriend worden?

NDT kan niet zonder de steun van haar fans en bezoekers.

Steun ons