Bekijk de foto's

Livestream ‘I wonder where the dreams I don’t remember go’ – 5 december 2020 matinee

Livestream NDT 1 – 5 December 2020 – 12 PM (CET)

Regie livestream: Ennya Larmit. Camera: Mink Pinster, Rik Komaromi, Nico de Voogd. Grip: Patrick Rietvelt. Streammachine: Joeri Gordijn. Soundscape openingsscherm: Niels Duursma.

Klik hierboven op de button ‘Koop toegang voor stream’ om u zelf te verzekeren van een unieke link die u toegang geeft tot de livestream voor slechts €15 . Wilt u ons gezelschap steunen? Meer geven mag altijd!
(na invullen van het formulier, betaalt u veilig via onze betaalpartner Mollie met een van bovenstaande betaalopties. Na betaling ontvangt u een e-mail met de unieke link. Bewaar deze goed!)

Welkom in NDT's digitale theater

We verwelkomen u graag in NDT’s digitale theater op donderdag 5 december om 12.00 uur (CET), waar u kunt  genieten van de livestream van de voorstelling I wonder where the dreams I don’t remember go van NDT 1!
Om de stream te starten, klik eerst op ‘start stream’ en vervolgens op de playbutton in het videoscherm bovenaan deze pagina. 

De daadwerkelijke voorstelling start om 12.00 uur (CET) en duurt ongeveer 40 minuten. Een uur van te voren is de livestream al actief, er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. U kunt deze tijd gebruiken om uw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv.

We laten u voorafgaand aan de voorstelling, rond 11:45, een kijkje achter de schermen zien tijdens de repetities in een interview met dansers!

Film en deel uw applaus!

Film uw applaus na afloop van de voorstelling, post het in een story op Instagram en tag @ndtdance om de dansers een hart onder de riem te steken!

programmaboek

In  het programmaboek (hieronder) vindt u een voorwoord van artistiek directeur Emily Molnar, een tekst van choreograaf Yoann Bourgeois over zijn I wonder where the dreams I don’t remember go, de credits van het ballet en een overzicht van alle NDT 1-dansers.

Starttijden livestream wereldwijd:

FAQ

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Is er tijdens de livestream hulp op afstand voor (technische) vragen?

Op de website vindt u het overzicht met veelgestelde vragen. Tijdens de voorstelling kunt u via een chat uw (technische) vraag stellen. Onze helpdesk is bereikbaar van 19.00 - 21.00 uur.
U kunt ook de NDT Twitter-account (@ndtdance) in de gaten houden voor de laatste updates.

Wordt de livestream opgenomen?

Nee, de livestream wordt niet opgenomen en is dus niet later terug te zien.

Achter de schermen: dansers over het creatieproces

Over het programma

I WONDER WHERE THE DREAMS I DON’T REMEMBER GO (WERELDPREMIÈRE) – YOANN BOURGEOIS

Het werk van de Franse Yoann Bourgeois is een mengeling van disciplines waarin choreografie, dans en acrobatiek met elkaar worden verbonden. Zijn bewegingen, dynamisch als ze zijn, onderzoeken de grenzen van de fysieke krachten van de dansers, en worden gecompenseerd door een niet te onderscheiden precisie en uitvoering.

Na het succes van Bourgeois’ eerste samenwerking met het gezelschap, Little song voor NDT 2 in 2019, presenteert Nederlands Dans Theater (NDT) met veel genoegen zijn nieuwste en eerste NDT 1-werk I wonder where the dreams I don’t remember go. Dit werk gaat op 3 december 2020 in première in het eigen huis van NDT, het Lucent Danstheater in Den Haag.

Foto: Rahi Revani

Andere data livestreams

Zoekt u tickets voor een andere livestream datum of wilt u de voorstelling nog een keer zien?

5 december 20.00 uur (CET)

Steun NDT

Draag bij aan de dans van morgen

Gaat jouw hart – net als dat van ons – sneller kloppen van hedendaagse dans? Sluit je aan bij onze community van dansliefhebbers. Laten we Vrienden worden!

Met jouw vriendschap steun je alle initiatieven van NDT. Van dansvoorstellingen van jonge én gevestigde makers, talent- en educatieprogramma’s voor kids, amateurs en professionele dansers tot maatschappelijke projecten en onderzoeksactiviteiten in moderne dans.

Word Vriend

Ook vriend worden?

NDT kan niet zonder de steun van haar fans en bezoekers.

Steun ons