Endlessly Free 19 september

We verwelkomen u graag in NDT’s digitale theater, waar u kunt  genieten van de livestream van de voorstelling Endlessly Free van NDT 1, live vanuit het Zuiderstrandtheater in Den Haag!  Heeft u al een ticket? Dan kunt u op 19 september de livestream hieronder bekijken.

Nog geen ticket? klik op de button ‘Koop toegang voor stream’ om u zelf te verzekeren van een unieke link die u toegang geeft tot de livestream!

De livestream start op donderdag 19 september om 19.00 uur, de daadwerkelijke voorstelling start om 20.00 uur (CET) en duurt ongeveer 70 minuten, inclusief twee korte pauzes. Zorg dat u ruim van te voren alles gereed hebt, om van de livestream te kunnen genieten!

Endlessly Free 19 september

Veel gestelde vragen en antwoorden

Wat zijn livestreams?

We streven ernaar om van alle voorstellingen uit seizoen 2021-2022 een aantal live vanuit Amare in Den Haag uit te zenden via ndt.nl. De voorstelling die gedanst wordt door de dansers van NDT op het podium in Amare wordt live gefilmd en vervolgens gestreamd. Dit betekent dat u thuis, in uw eigen huiskamer, live de voorstelling kunt bijwonen op een scherm. Er is allerminst sprake van een verdunde theaterervaring. De dansers en ondersteunende teams stellen alles in het werk om uw bezoek aan onze online 'theaterzaal' zo bijzonder en inspirerend mogelijk te maken.

Kaarten voor de livestreams kosten €15 per stuk.

Ik heb een ticket gekocht voor een livestream. Wat nu?

Zodra uw betaling bij ons is ontvangen, ontvangt u automatisch en direct een e-mail met een toegangslink. Met deze link kunt u de livestream bekijken. Het is een unieke en persoonlijke link, wij adviseren deze niet te delen met iemand anders. De stream kan namelijk slechts op 1 device tegelijkertijd worden bekeken. Bewaar de mail goed!

Waar kan ik de livestream bekijken?

De livestream is in principe op ieder scherm af te spelen: op uw PC, laptop, telefoon of iPad/tablet. Voor de meest optimale theaterervaring raden wij u aan om een zo'n groot mogelijk scherm te gebruiken, of bijvoorbeeld door uw laptop op een televisie aan te sluiten (lees hier hoe u dat doet).

Wat heb ik nodig om de livestream te bekijken?

U heeft een aantal dingen nodig om de livestream te bekijken:

  1. Een device om de livestream op te kijken. Bij voorkeur een tablet of laptop of PC, maar de stream is ook te bekijken op een smartphone. Het device moet in ieder geval beschikken over een recente browser (bijvoorbeeld Google Chrome, Firefox of Edge)
  2. Een goede internetverbinding. Via een vaste kabel werkt het beste, maar via WIFI of 4G is eventueel ook mogelijk
  3. De unieke, persoonlijke toegangslink. Deze ontvangt u via e-mail zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Kan ik de livestream vanuit het buitenland bekijken?

Ja, dat is mogelijk! Let hierbij wel op het eventuele tijdsverschil, de voorstelling begint om 20:00 CET.

Kan ik een livestream later terugkijken of pauzeren?

Nee, de uitzending is live en wordt niet opgenomen.

Met hoeveel mensen kan ik naar de livestream kijken?

U ontvangt een unieke link. Deze is op één device tegelijkertijd te gebruiken. Met hoeveel mensen u naar de uitzending kijkt, bepaalt u zelf. Houd hierbij uiteraard wel voldoende afstand tot elkaar!

Bekijk alle veelgestelde vragen en antwoorden.
Staat uw vraag er niet bij? En ondervindt u problemen om de livestream te bekijken? Tijdens de voorstelling (van 18.30 tot 22.00 uur) is er een helpdesk beschikbaar via de live chat.