Ja, ik ontvang graag de nieuwe seizoenskalender van NDT!

NDT is één van de meest productieve dansgezelschappen in Nederland, zo niet ter wereld.
Wilt u alles weten over het nieuwe NDT-seizoen 2019-2020, waarin we ons zestigjarig bestaan vieren? We sturen u gratis de fraaie kalender met alle informatie en schitterende fotografie. Het enige dat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens invullen. U ontvangt dan tevens regelmatig het laatste nieuws in uw e-mailbox.

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in NDT. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig met uw privacy om te gaan. Onze privacyverklaring is in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de wet die vanaf 25 mei 2018 van kracht is geworden.

In de aangepaste privacyverklaring laten wij u weten welke gegevens we van u verzamelen, verwerken, en waarom we dat doen. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om de gegevens die we van u opslaan in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Elke e-mail die we sturen, bijvoorbeeld over nieuwe voorstellingen, workshops, en andere evenementen, bevat zoals altijd standaard een mogelijkheid om u direct uit te schrijven.

Heeft u vragen over het privacybeleid? Neem dan contact met ons op via info(at)ndt.nl.

Uiteraard kunt u zich op elk moment uitschrijven.