Geef een voorstelling cadeau!

Geef een voorstelling cadeau!

NDT 2 & NDT 1

Van het leukste cadeau geniet je samen, dus geef deze feestmaand een voorstelling cadeau!

Koop nu twee tickets voor €50 voor voorstellingen van Amare, Nederlands Dans Theater (NDT) en Residentie Orkest. Er is een breed aanbod met muziek, dans en theater en daarmee het ideale cadeau voor in de schoen, surprise of onder de boom. De tickets kunnen verzonden worden in een feestelijk hoesje zodat je het direct cadeau kunt geven.

De aanbieding is te geldig t/m 16 december en voor een select aantal voorstellingen. Voor alle  NDT voorstellingen, maar ook veel andere geldt een beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij.

Voor NDT 2 voorstellingen is de actie geldig voor 1ste rang kaartjes en voor NDT 1 voor 2de rang kaartje.  Kies een voorstelling uit naar keuze. Je wordt geleid naar het ticketsysteem. Kies hier 2 maal voor de ticketoptie ‘Winteraanbieding’ en reken af.

Zie de volledige voorwaarden onderaan de pagina.

Bekijk het volledige aanbod van voorstellingen inclusief Residentie Orkest, NDT en Amare op de website van Amare

 

Voor een volledig overzicht van alle voorstellingen in de actie, bekijk de website van Amare.

NDT Voorstellingen Uitgelicht

Now here, Now always | NDT 2

15 & 16 DEC 2022 – 1ste Rang

Now here, Now always is een drieluik dat om een virtuositeit aan expressie vraagt van de NDT 2-dansers. In The Big Crying neemt Marco Goecke  je mee in zijn meest persoonlijke werk tot nu toe over de grootsheid van rouwen en over alles wat we moeten achterlaten. Met Cacti daagt de Alexander Ekman de toeschouwer op vermakelijke wijze uit om te reflecteren op moderne dans als hogere kunstvorm. Met veel plezier introduceren we met dit programma een nieuw gezicht bij NDT: Andrew Skeels. Brocken Spectre, met een nieuwe compositie van Julien Tarride,  is een intieme reflectie op verdriet, transcendentie en de paradox van de menselijke ervaring.

Meer informatie over Now here, Now always 

Koop tickets 15 DEC

Koop Tickets 16 DEC

 

In the dutch Mountains  | NDT 1

5 MRT 2023 – 2de Rang

Met een uitgesproken, eigenzinnige stijl die de grenzen van dans verkent, wordt Marco Goecke gezien als een van de meest unieke choreografische stemmen van vandaag. Sinds 2008 creëert hij werk voor Nederlands Dans Theater (NDT). In the Dutch Mountains markeert Goecke’s eerste avondvullende werk voor het gezelschap.

Meer informatie over de voorstelling

Koop Tickets 5 MRT

 

In the Dutch Mountains - Rahi Rezvani

Climb the Sky | NDT 2

6 APR 2023 – 1ste Rang

Climb the sky introduceert een nieuwe, inspirerende stem in het gezelschap, Noé Soulier, markeert de eerste samenwerking van Crystal Pite met de NDT 2-dansers voor haar werk Ten Duets on a Theme of Rescue, en presenteert de terugkeer van Out of Breath van Johan Inger.  

Meer informatie over de voorstelling

Koop Tickets 6 APR

 

Climb the Sky - Joris-Jan Bos

Raw are the Roots | NDT 1

3 JUN 2023 – 2de Rang

Raw are the roots presenteert twee bijzondere wereldpremières van internationaal geprezen kunstenaars Felix Landerer, én choregrafenduo Sharon Eyal & Gai Behar.

Meer informatie over de voorstelling

Koop Tickets 3 JUN

Voorwaarden

Geldig van 22 november t/m 16 december of zolang de voorraad strekt;
Alleen van toepassing op door ons geselecteerde voorstellingen;
Selecteer in het bestelproces het prijstype ‘Winteraanbieding’ of vermeld de actie bij het telefonisch bestellen;
Als je de kaarten op laat sturen vallen die in een gewone enveloppe op de deurmat. In de enveloppe vind je de tickets in feestelijke verpakking. De kosten voor het opsturen zijn € 3,50 per bestelling;
Bij de voorstelling en concerten is een maximumaantal kaarten van 50 of 100 beschikbaar;
Kaarten zijn op de 1e rang, m.u.v. In the Dutch Mountains en Raw are the Roots, daar zijn het plaatsen op de 2e rang;
De actie is niet met terugwerkende kracht geldig voor eerder gekochte kaarten en geldt niet in combinatie met andere acties;

Bestel

laden...