Film uitzending ‘Mist’ – 7 januari 2022 – 12:00 (CET)

Mist – film performance January 7 – 12:00 (CET)

We verwelkomen je graag in NDT’s digitale theater op vrijdag 7 januari voor de uitzending van het NDT 1-programma Mist. Bereid jezelf goed voor met de volgende punten:

  • Let op: de verkoop van tickets voor de stream kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Dus koop jouw toegangskaart op tijd.
  • Ga goed op tijd klaar zitten om niets van de voorstelling te missen. Je bent welkom tussen 11.15 – 12.00 uur, de voorstelling start om 12.00 uur (Nederlandse tijd, CET) en duurt ±70 minuten. 
  • Geniet van de voorstelling!
Toegang tot de uitzending in 3 stappen:
  1. Klik hierboven op de button ‘Koop toegang voor stream’ en bestel een unieke link die je toegang geeft tot de uitzending voor slechts €15. Wil je ons gezelschap steunen? Meer geven mag altijd!
  2. Na een klik op de button verschijnt het bestelformulier. Vul dit s.v.p. volledig in en controleer goed je e-mailadres (i.v.m. versturen van de toegangslink)
  3. Na invullen van het formulier, betaal je veilig via onze betaalpartner Mollie met een van onderstaande betaalopties. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met de unieke link. Bewaar deze goed!

Bereid jezelf voor: aanvangstijden en duur van de voorstelling

De ‘inloop’ is tussen 11.15 en 12.00 uur. Er is dan nog geen videobeeld te zien, alleen een scherm met het programma van de avond. Je kunt deze tijd gebruiken om jouw verbinding en apparatuur te testen, en eventueel het casten naar de tv. Zorg dat je er op tijd bij bent en je apparatuur ruim van te voren controleert, zodat je niets van de voorstelling mist. De daadwerkelijke voorstelling start om 12.00 uur (CET) en duurt ongeveer 70 minuten.

Aanvangstijden wereldwijd:

Bekijk hier wanneer de voorstelling start in jouw tijdzone.

FAQ

Wat kan ik doen als ik de unieke link niet meer kan terugvinden?

De unieke link wordt, na ontvangst van uw betaling, direct aan u verzonden via e-mail, naar het e-mailadres dat u bij uw bestelling/aanmelding heeft opgegeven.

Controleer uw spambox / map met ongewenste mail of de e-mail met de link wellicht onverhoopt daarin terecht is gekomen. Het onderwerp van de mail begint met ‘Uw unieke link voor…’.  Indien u de mail niet meer kunt terugvinden, neem dan contact met ons op via info@ndt.nl

 

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Is er tijdens de livestream hulp op afstand voor (technische) vragen?

Op de website vindt u het overzicht met veelgestelde vragen. Tijdens de voorstelling kunt u via een chat uw (technische) vraag stellen. Onze helpdesk is bereikbaar van 19.00 - 21.00 uur.
U kunt ook de NDT Twitter-account (@ndtdance) in de gaten houden voor de laatste updates.

Over 'Mist'

De creatie Mist voor de NDT 1-dansers presenteert het debuut van de Belgisch-Franse choreograaf Damien Jalet bij het gezelschap. De veelgeprezen werken van Jalet zijn vaak visueel verbluffend, kinetisch, en zetten aan tot denken.

Filmed by: Rahi Rezvani | Set design: Kohei Nawa | Lights: Urs Schoenebaum | Associate choreographer: Aimilios Arapoglou | Music: Fennesz | Costumes: Sruli Recht

Damien Jalet en Aimilios Arapoglou. Foto: Rahi Rezvani
Foto: Rahi Rezvani. Dansers: Luca Tessarini, Tess Voelker.

Mist is mede mogelijk gemaakt door Ammodo.