NDT Schoolvoorstellingen

De jonge dansers van NDT 2 zijn bekend over de hele wereld. Ieder seizoen nodigt NDT leerlingen van basisscholen uit Den Haag en de regio Haaglanden uit om een voorstelling van deze bijzondere dansers te bezoeken. Een dansavontuur waarbij een kennismaking met dans en theater centraal staat!    

Data voorstellingen seizoen 2018-2019    
In het seizoen 2018-2019 vinden er schoolvoorstellingen plaats van NDT op de volgende data:

  • Schoolvoorstelling Spot on!    
    Deze voorstelling vindt plaats op 8 en 9 april 2019 voor basisscholen uit Den Haag
  • Schoolvoorstelling NDT 2 Danst
    Deze voorstelling vindt plaats op 27 en 28 mei 2019 voor scholen uit de regio Haaglanden

De inschrijvingen voor het project NDT 2 Danst zitten vol, het is niet meer mogelijk om deel te nemen in seizoen 2018-2019. Houd de website in het nieuwe seizoen in de gaten voor de eerstvolgende data.

Praktische informatie     

Alle voorstellingen vinden plaats in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen. De kosten voor deelname aan het project zijn € 3,00 per leerling en de duur van de voorstelling is ± 50 minuten. NDT verzorgt voor alle deelnemende scholen kosteloos het busvervoer op de dag van de voorstelling.

Opgeven voor deelname    

Om als school in te schrijven voor een schoolvoorstelling van NDT gebruik je het inschrijfformulier op deze pagina. In het inschrijfformulier kun je een voorkeur aangeven voor een datum en de mogelijkheid van busvervoer. Heb je vragen of wil je direct contact met ons leggen, neem dan contact op via onderwijs(at)ndt.nl of 070-88 00 144.    

We doen ons uiterste best om scholen in te delen op de dag die ze als voorkeur aangeven bij het inschrijven. Helaas kunnen we niet garanderen dat de school ook echt op die dag wordt ingedeeld.

Voorbereiding op de voorstelling    

NDT biedt alle deelnemende leerlingen ter voorbereiding op de voorstelling een dansworkshop van 60 minuten op school. Daarnaast is er digitaal lesmateriaal en een bijbehorende docenthandleiding beschikbaar om in de klas te behandelen. Deelnemende scholen ontvangen het lesmateriaal via de contactpersoon bij NDT.

Extra: kijkje achter de schermen

Ter introductie op het voorstellingsbezoek kunnen de leerlingen ook een kijkje achter de schermen bij het gezelschap komen nemen. Neem contact op via onderstaande gegevens om de mogelijkheden te bespreken.    

Vragen?

Neem contact op met de afdeling Talentontwikkeling en Educatie via onderwijs(at)ndt.nl of 070 - 88 00 146.

De schoolvoorstellingen van NDT worden mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Zabawas, Gravin van Bylandt Stichting en The Dutch Masters Foundation.