Uitblinkers!

Het project Uitblinkers! is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Binnen het project Uitblinkers! krijgen de deelnemers de kans hun eigen unieke talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Individuele aandacht en begeleiding, maar ook ouderbetrokkenheid staan hierbij centraal. Deelnemers maken tijdens dit bijzondere project, samen met hun ouders, op diverse manieren kennis met NDT. Bijvoorbeeld door middel van dansworkshops en persoonlijke ontmoetingen met medewerkers van ons gezelschap.

Gedurende een seizoen komen de deelnemers één keer in de maand op zaterdag samen bij NDT voor een projectochtend. In de inspirerende omgeving van ons eigen theater biedt NDT iedere projectochtend een bijzondere activiteit aan die het talent van de deelnemers stimuleert. Daarnaast bezoeken de deelnemers ieder seizoen samen met hun familie ook een voorstelling van NDT.

Wil je meer weten over het project Uitblinkers!, neem dan contact op de afdeling Talentontwikkeling en Educatie (talent.educatie(at)ndt.nl / 070 88 00 144).

Het project Uitblinkers! van NDT worden mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en de Freek en Hella de Jonge Stichting.

Proefochtenden

In juni 2019 vinden er drie proefochtenden plaatst in voorbereiding op het nieuwe seizoen van Uitblinkers! Kinderen die interesse hebben om deel te nemen aan het project vanaf september 2019 kunnen zich opgeven voor deze proefochtenden. Na deze eerste drie bijeenkomsten besluiten we gezamenlijk of het project iets voor je is. Let op: wanneer je je opgeeft voor de proefochtenden verwachten we dat je er op alle drie de data bij bent.

De proefochtenden vinden plaats op de volgende dagen:
Zaterdag 15 juni 2019
Zaterdag 22 juni 2019
Zaterdag 29 juni 2019

Wil je meer weten over het project Uitblinkers! of je opgeven voor de proefochtenden, neem dan contact op met de afdeling Talentontwikkeling en Educatie (talent.educatie(at)ndt.nl / 070 88 00 144).