Uitblinkers!

Het project Uitblinkers! is een project van NDT voor jonge talenten in de leeftijd 7 tot en met 12 jaar. Deze talenten blinken uit op het gebied van verbeeldingskracht, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Binnen het project Uitblinkers! krijgen de deelnemers de kans hun eigen unieke talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Individuele aandacht en begeleiding, maar ook ouderbetrokkenheid staan hierbij centraal. Deelnemers maken tijdens dit bijzondere project, samen met hun ouders, op diverse manieren kennis met NDT. Bijvoorbeeld door middel van dansworkshops en persoonlijke ontmoetingen met medewerkers van ons gezelschap.

Gedurende een seizoen komen de deelnemers één keer in de maand op zaterdag samen bij NDT voor een projectochtend. In de inspirerende omgeving van ons eigen theater biedt NDT iedere projectochtend een bijzondere activiteit aan die het talent van de deelnemers stimuleert. Daarnaast bezoeken de deelnemers ieder seizoen samen met hun familie ook een voorstelling van NDT.

Wil je meer weten over het project Uitblinkers!, neem dan contact op de afdeling Talentontwikkeling en Educatie (talent.educatie(at)ndt.nl / 070 88 00 144).

Het project Uitblinkers! van NDT worden mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en de Freek en Hella de Jonge Stichting.