NDT Connects     

Op zondag 25 maart 2018 zijn leerlingen van dansscholen uit heel Nederland welkom bij NDT tijdens de eerste editie van NDT Connects, een dag vol workshops speciaal voor amateurdansers.

Er zijn drie leeftijdsgroepen én een speciale groep voor dansdocenten en gevorderden. Voor iedere groep is er tussen 10.00-15.00u een dagprogramma vol met inspirerende workshops, waaronder ook een workshop met één van de dansers van NDT. Gedurende de dag maken deelnemers kennis met de veelzijdige bewegingstalen van onze choreografen, door deze zelf te ervaren in onze dansstudio’s.

Alle workshops zitten vol! Eind mei wordt de volgende editie van NDT Connects aangekondigd dus hou onze website/social media in de gaten!

Programma voor deelnemers 7-11 jaar (VOL)
Programma voor deelnemers 12-16 jaar (VOL)
Programma voor deelnemers 17+ (VOL)
Programma voor dansdocenten/gevorderden dansers (VOL)

Spelregels

  • Hoe werkt het? Iedereen die lessen volgt aan een amateurdansschool kan deelnemen aan NDT Connects.
  • Docenten of dansschoolhouders kunnen een groep aanmelden van minimaal 5 en maximaal 15 leerlingen, in een van de bovenstaande leeftijdsgroepen. Dansdocenten zelf kunnen zich (individueel of met een groepje) aanmelden voor een eigen dagprogramma. Ook leerlingen kunnen het initiatief nemen om zich aan te melden, dit moet dan wel met een groep lesgenoten van minimaal 5 en maximaal 15.
  • Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Na je aanmelding bekijken wij of er nog plaats is in het programma. Als dit zo is ontvang je een bevestiging van ons. Wees je er dus van bewust dat een aanmelding nog geen echte inschrijving is!


Zondag 25 maart 2018
Dagprogramma van 10.00-15.00u
Deelname aan het dagprogramma kost €15 per persoon