NDT Connects     

Op zondag 24 maart 2019 zijn leerlingen van dansscholen uit heel Nederland welkom bij NDT tijdens NDT Connects: een dag vol workshops speciaal voor amateurdansers.

Voor verschillende leeftijdsgroepen is er een dagprogramma vol met inspirerende workshops, die onder andere gegeven worden door (ex)dansers van NDT. Gedurende de dag maken deelnemers kennis met de veelzijdige bewegingstalen van onze choreografen door deze zelf te ervaren in onze dansstudio’s.

Lees meer over het programma vanaf eind 2018.

Wil je informatie ontvangen zodra het programma voor NDT Connects 2019 bekend is? Stuur ons een bericht.


Spelregels

  • Hoe werkt het? Iedereen die lessen volgt aan een amateurdansschool kan deelnemen aan NDT Connects.
  • Docenten of dansschoolhouders kunnen een groep aanmelden van minimaal 5 en maximaal 15 leerlingen, in een van de bovenstaande leeftijdsgroepen. Dansdocenten zelf kunnen zich aanmelden voor een eigen dagprogramma. Ook leerlingen kunnen het initiatief nemen om zich aan te melden met een groep lesgenoten.
  • Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina vanaf eind 2018. Na je aanmelding bekijken wij of er plaats is in het programma. Als dit zo is ontvang je een bevestiging van ons. Wees je er dus van bewust dat een aanmelding nog geen echte inschrijving is!

Zondag 24 maart 2019
Dagprogramma tussen 10.00-17.00u
Deelname aan het dagprogramma kost €17,50 per persoon