Dare to Say – 6 november – ABN AMRO

We verwelkomen u graag in NDT’s digitale theater, waar u kunt  genieten van de livestream van de voorstelling Dare to say van NDT 2, live vanuit het Zuiderstrandtheater in Den Haag!

Is de livestream nog niet begonnen? Bekijk dan de video hiernaast, waarin u welkom wordt geheten door Choy van der Hooft-Cheong  (Managing Director Private Banking Clients) en blader alvast door het digitale programmaboek !

Programmaboek

In het programmaboek (hieronder) vindt u een voorwoord van de artistiek leider van NDT 2 Fernando Hernando Magadan, foto’s, een ‘word of welcome’ van artistiek directeur Emily Molnar en alle info over de balletten Fusions and some confusions van Dimo Milev en Four Relations van Alexander Ekman.

Bekijk de livestream

De livestream start op vrijdag 6 november om 19.00 uur, de daadwerkelijke voorstelling start om 20.00 uur (CET) en duurt ongeveer 70 minuten, inclusief een korte pauze. Zorg dat u ruim van te voren alles gereed hebt, om van de livestream te kunnen genieten.

Klaar om de livestream te zien? Klik op de rode knop ‘Start stream’ hieronder en vervolgens op de play-button om te beginnen.

Loopt het beeld overhoopt vast? Refresh dan de webpagina en klik nogmaals op beide buttons. Andere technische vragen? Stel deze dan live aan de helpdesk via de chat onderaan de pagina.

Dare to Say vrijdag 6 november

Regie: Ennya Larmit | Soundscapes: Niels Duursma

FAQ

Wordt de livestream opgenomen?

Nee, de livestream wordt niet opgenomen en is dus niet later terug te zien.

Wat moet ik doen als ik geen beeld krijg of als het beeld vastloopt?

Het is vaak voldoende om de pagina uw browser te verversen. Dat doet u via F5 op het toetsenbord (Windows) of Command ⌘ + R (Mac) . Vaak is in de browser ook een icoontje (ronde pijl) te vinden waarmee u ook kunt verversen. Klik op de knop 'start stream' en vervolgens op de playbutton om de stream te starten.

Als de stream nog steeds niet goed werkt, kunt u een van de volgende opties proberen:

  • Controleer of u de juiste toegangslink gebruikt die naar u is gemaild en of u de enige bent die de link geopend heeft op dat moment. De livestream is slechts op 1 device tegelijkertijd te zien.
  • Controleer of u de juiste internetbrowser gebruikt en of deze recent is ge-update. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari, Edge.
  • Controleer of u cookies op de NDT-website heeft geaccepteerd.
  • Controleer of de batterij van uw device voldoende is opgeladen.

Is er tijdens de livestream hulp op afstand voor (technische) vragen?

Op de website vindt u het overzicht met veelgestelde vragen. Tijdens de voorstelling kunt u via een chat uw (technische) vraag stellen. Onze helpdesk is bereikbaar van 19.00 - 21.00 uur.
U kunt ook de NDT Twitter-account (@ndtdance) in de gaten houden voor de laatste updates.

Welke browsers zijn geschikt om de livestream te bekijken?

De livestream werkt het beste op een internetbrowser die up to date is. Zorg er dus voor dat u dat ruim voor de live uitzending heeft gecontroleerd. Geschikte browsers zijn Google Chrome, Firefox, Safari en Edge.

Kan ik de livestream casten met Chromecast / AppleTV e.a op mijn TV?

Ja, dat is mogelijk.  U vindt via deze link meer info over hoe u dat kunt doen. Of lees deze snelstartgids van Google over het casten via Google Chromecast.

Let op, via uw iPad of iPhone kunt u niet naar een Google Chromecast casten. Dit kan wel via uw laptop door de link van de livestream te openen in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens het tablad te casten naar uw Chromecast (deze optie vindt u in het menu, drie bolletjes rechtsbovenin).

Steun NDT

Draag bij aan de dans van morgen

Gaat jouw hart – net als dat van ons – sneller kloppen van hedendaagse dans? Sluit je aan bij onze community van dansliefhebbers. Laten we Vrienden worden!

Met jouw vriendschap steun je alle initiatieven van NDT. Van dansvoorstellingen van jonge én gevestigde makers, talent- en educatieprogramma’s voor kids, amateurs en professionele dansers tot maatschappelijke projecten en onderzoeksactiviteiten in moderne dans.

Word Vriend

Ook vriend worden?

NDT kan niet zonder de steun van haar fans en bezoekers.

Steun ons