Ja, ik ontvang graag een exemplaar van Dans Magazine!

Dans Magazine, hét blad voor dansliefhebbers, wijdt een bijzondere editie exclusief aan het zestigjarig jubileum van NDT. In dit magazine leest u o.a. interviews met dansers en krijgt u een bijzonder kijkje achter de schermen. Het is echt bewaarnummer, met onder meer:

  • "Hier zijn we thuis” – Artistiek adviseur Sol Léon & artistiek directeur Paul Lightfoot blikken terug én vooruit.
  • Een geboren pedagoog – Een ode aan Benjamin Harkarvy, één van de grondleggers van NDT.
  • “Gewoon lekker bewegen” – een ontmoeting tussen Martinette Janmaat & Toon Lobach, de oudste en de jongste generatie NDT-dansers.
  • Kamers – In NDT-voorstellingen spelen kamers een belangrijke rol: Dans Magazine dook in het foto-archief van NDT en selecteerde bijzondere kamers.


Wilt u alles weten over NDT en over het zestigjarig bestaan? We sturen u graag het gratis Dans Magazine. Het enige dat u hoeft te doen, is hieronder uw gegevens invullen. U ontvangt dan tevens regelmatig het laatste nieuws in uw e-mailbox.

Ziet u (na een paar seconden) hieronder geen formulier verschijnen? Klik dan hier

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in NDT. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig met uw privacy om te gaan. Onze privacyverklaring is in lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de wet die vanaf 25 mei 2018 van kracht is geworden.

In de aangepaste privacyverklaring laten wij u weten welke gegevens we van u verzamelen, verwerken, en waarom we dat doen. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid om de gegevens die we van u opslaan in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Elke e-mail die we sturen, bijvoorbeeld over nieuwe voorstellingen, workshops, en andere evenementen, bevat zoals altijd standaard een mogelijkheid om u direct uit te schrijven.

Heeft u vragen over het privacybeleid? Neem dan contact met ons op via info(at)ndt.nl.

Uiteraard kunt u zich op elk moment uitschrijven.