Livestream
Raw are the roots

NDT 1
Livestream NDT Vanaf je eigen bank
Kijk mee tijdens de première Bestel nu

In deze double bill zie je twee wereldpremières door Felix Landerer en choreografenduo Sharon Eyal & Gai Behar. Alleen op donderdag 11 mei en zaterdag 13 mei biedt NDT de mogelijkheid om Raw are the roots online te bekijken. Koop jouw livestream ticket voor een van beide dagen nu voor € 15!

De livestream begint om 20.15 uur, Nederlandse tijd.

Over Raw are the roots

Van een poëtische benadering tot techno op het toneel. In deze double bill zie je de wereldpremière van een gloednieuw stuk door de Duitse choreograaf Felix Landerer. Dit wordt zijn debuut met de dansers van NDT 1. Ook het Israëlische choreografenduo Sharon Eyal en Gai Behar presenteert een wereldpremière.

Over de livestreams

De voorstelling Raw are the roots wordt op 11 & 13 mei rechtstreeks vanuit Amare, Den Haag live gestreamd via ons Digitaal Theater.

Een unieke kans als je niet in staat bent de voorstelling in het theater te bekijken of als je de voorstelling nóg eens wil beleven. Een ticket voor 1 livestream kost €15.

Je livestreamticket geeft toegang tot de online voorstelling op donderdag 11 mei of op zaterdag 13 mei. De voorstelling begint om 20:15 uur (CEST). Mis het niet!

Controleer hier de datum en tijd in jouw tijdzone.  Als je nog vragen hebt, kun je onze FAQ bezoeken waar we de meest gestelde vragen beantwoorden.

'Jakie' - Sharon Eyal & Gai Behar. Dansers: Anna Bekirova, Scott Fowler. Foto: Rahi Rezvani

Een sneak peek achter de schermen

'I contain multitudes' - Felix Landerer. Dansers: Emmitt Cawley, Genevieve O'Keeffe, Kele Roberson. Foto: Rahi Rezvani
laden...