60 jaar Nederlands Dans Theater

Houd de historie levend!

zie meer NDT

Nederlands Dans Theater (NDT), dansmakers sinds 1959. Al zestig jaar grensverleggend en vernieuwend. Moderne dans op wereldniveau. Zestig jaar historie die vanaf nu voor iedereen te vinden is op Google Arts & Culture. Zestig jaar historie die ook is samengevat in een jubileumboek Nederlands Dans Theater | 60Bekijk meer informatie en lees een fragment

beleef meer NDT

Ruim 660 choreografieën in een digitaal archief. Een schatkamer aan verhalen in de vorm van fotografie, video en tekst. Zo ziet u meer, leest u meer en weet u meer. Verhalen van gisteren en wat ons betreft óók van vandaag en morgen. Blader door het digitale archief (Google Arts & Culture)

maak het mogelijk

NDT’s archief levend houden en verdiepen is een groot karwei. Met geduld, precisie en focus. Een flinke investering in tijd en geld. Wij onderzoeken, selecteren, digitaliseren en conserveren. Wie dat mogelijk maken? Enthousiaste donateurs en betrokken fondsen. Samen met hen maakt NDT het waar.

Doet u mee?

Ik wil graag mijn Vriendschap upgraden
Ik ben al Vriend en kies voor een hogere bijdrage. Het jubileumboek ontvang ik graag als cadeau.

UPGRADEN

Ja, ik word graag Vriend van NDT en ontvang het jubileumboek als cadeau!*

* dit aanbod is alleen geldig vanaf duo-Vriendschap a €100
VRIEND WORDEN

Veelgestelde vragen

Nieuwe Vrienden

Waar draag ik als Vriend aan bij?
NDT probeert zoveel mogelijk van zijn rijke historie voor publiek beschikbaar te maken. Uw helpt NDT’s archief levend te houden en te verdiepen. Sowieso draagt u bij aan de twee pijlers van NDT, Creatie & Talent én helpt u mee om  jonge kinderen actief bij cultuur en bij NDT te betrekken.

Hoe kan ik het Jubileumboek ontvangen?
Als u Vriend wordt van NDT (vanaf duo-lidmaatschap €100), ontvangt u het jubileumboek van ons cadeau. Zodra het boek is verschenen starten wij de verzending. De verwachte verschijningsdatum is 4 oktober 2019.

Is het jubileumboek ook op een andere manier verkrijgbaar?
Het boek verschijnt op 4 oktober 2019 en is vanaf nu te reserveren via de boekhandel, bol.com of de webshop van NDT voor de tijdelijke prijs van €29,95 *

* actieprijs t/m 31 december 2019, daarna is de prijs €32,50

 

Wat krijg ik er nog meer voor terug?
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de de standaard Vrienden-privileges: u kunt aan het begin van elke seizoen (maart/april) met voorrang een abonnement en kaarten kopen voor voorstellingen in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. U krijgt een uitnodiging voor diverse Vrienden activiteiten zoals de seizoenspresentatie, zaterdagochtendlessen. Bovendien kunt u tegen gereduceerd tarief generale repetities van de nieuwe programma's bijwonen en u ontvangt 10% korting op de merchandise in onze webshop.

Hoe word ik uitgenodigd voor Vriendenactiviteiten?
Ongeveer 4 weken van te voren ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Via deze e-mail kunt u zich aanmelden voor de activiteit. Bekijk de activiteitenagenda voor Vrienden.

Per wanneer gaat mijn Vriendschap in en stopt deze?

Uw Vriendschap gaat in vanaf het moment dat wij uw inschrijving ontvangen. De startdatum is de eerste dag in de maand dat de inschrijving heeft plaatsgevonden. Uw Vriendschap wordt automatisch tot wederopzegging verlengd. U heeft recht op alle privileges die bij uw Vriendschap horen.

Kan ik mijn Vriendschap met NDT op elk moment beëindigen?
Ja, dat kan. U kunt uw Vriendschap beëindigen per brief of e-mail naar vrienden(at)ndt.nl. Van uw opzegging ontvangt u een bevestiging. Uw Vriendschap eindigt per eerstvolgende vervaldatum (afhankelijk van de datum waarop u Vriend bent geworden). Er kan geen gehele of gedeeltelijke restitutie plaatsvinden van een al betaalde Vriendenbijdrage.Staat uw vraag er niet bij kijk dan hier of mail vrienden(at)ndt.nl

Bestaande Vrienden

Ik ben al Vriend. Kan ik het jubileumboek gratis ontvangen?
U ontvangt gratis het jubileumboek als u uw huidige Vriendschap opwaardeert: bijvoorbeeld uw 1-persoons Vriendschap naar een Duo Vriendschap (van €60 naar €100), of van €100 naar €250. U kunt dat hier direct regelen.

Wat gebeurt er als ik de wijziging heb doorgegeven?
Wij verwerken dit in onze administratie en sturen u zo snel mogelijk een bevestiging.  Uiteraard kunt u ook gebruik maken van alle Vrienden-privileges die horen bij uw nieuw gekozen Vriendschap. Bekijk hier een overzicht van alle varianten en bijbehorende privileges.

Wanneer gaat de nieuwe Vriendschap in, en stopt deze?
Zodra wij uw wijziging hebben ontvangen, zullen wij het verschil met uw huidige bijdrage eenmalig incasseren. Vanaf de ingangsdatum van de nieuwe periode wordt uw bijdrage omgezet naar het nieuwe bedrag. Uw Vriendschap wordt automatisch tot wederopzegging verlengd.

Overig

Tot wanneer loopt deze actie?
De actie met het gratis Jubileumboek loopt t/m 31 december 2019.

Is mijn Vriendenbijdrage aftrekbaar van de belasting?
Ja, de fiscus beschouwt uw Vriendenbijdrage als een gift. Als u schenkt aan een culturele instelling geniet u bovendien extra belastingvoordeel in het kader van de geefwet. U mag namelijk het bedrag dat u jaarlijks geeft verhogen met 25%. Daardoor kunt u meer geven terwijl u feitelijk minder betaalt. Lees meer en bereken uw voordeel