A Taste of NDT Summer Intensive 2024

Doe mee met onze online workshops

Op 27 januari organiseren we verschillende GRATIS online workshops en activiteiten om jouw NDT SI 2024 ervaring een kickstart te geven tijdens: A Taste of NDT SI 2024

In A Taste of NDT SI willen we jonge dansstudenten en dansprofessionals van over de hele wereld inspireren en hen de NDT Summer Intensive ervaring geven door middel van korte improvisatie en repertoire workshops. Je kunt deelnemen aan de online workshops, die worden gegeven door onze eigen NDT-dansers en artistieke staf, om een voorproefje te krijgen van hoe onze Summer Intensive in zijn werk gaat en wat de doelstellingen zijn. A Taste of NDT SI is ook een veilige plek waar we kennis kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren op verschillende manieren door middel van zowel virtueel bewegingsonderzoek als dialoog. We organiseren op deze dag een korte praktische informatie sessie over hoe je je kunt aanmelden voor de NDT Summer Intensive, evenals een Artist Exchange met NDT-dansers, stafleden en workshop deelnemers om de ruimte te creëren voor artistieke vragen rond verschillende onderwerpen.

Meer informatie over het programma verschijnt vanaf eind november op onze website.

Meedoen

Alle gevorderde dansers vanaf 14 jaar kunnen zich inschrijven voor de GRATIS workshops en activiteiten binnen het programma van A Taste of NDT SI . Je schrijft je in per individuele workshop/activiteit. Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, moet je eerst controleren of je aan de activiteit kunt deelnemen voordat je je inschrijft.

Impressie van een online workshop met NDT 1-danser Luca Tessarini. Foto: Sacha Grootjans.