Video laden...

Actueel

Alle 89 voorstellingen

Matineevoorstellingen Woven State

Eerder informeerden wij je dat we genoodzaakt waren alle voorstellingen van het NDT 1-programma Woven State af te gelasten na de aankondiging van de extra coronamaatregelen.

Wij zijn snel op zoek gegaan naar mogelijke alternatieven en zijn erg blij om je te informeren dat we nieuwe momenten hebben gevonden om de voorstelling Woven State ten tonele te brengen! NDT 1 presenteert zes matineevoorstellingen tussen 3 en 18 december in ons huis Amare.

→ Vrijdag 3 december, 15.00 uur (première)
→ Zaterdag 4 december, 14.00 uur
→ Zaterdag 11 december, 14.00 uur uitverkocht
→ Zondag 12 december, 14.00 uur uitverkocht
→ Vrijdag 17 december, 15.00 uur
→ Zaterdag 18 december, 14.00 uur

Info over jouw voorstellingsbezoek

Op 26 november jl. hield de Rijksoverheid een persconferentie waarin nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Daarin werd bekend gemaakt dat alle sectoren (incl. de cultuursector) vooralsnog van 28 november t/m 18 december van 17.00 tot 05.00 uur hun deuren moeten sluiten.

Dit betekent dat wij genoodzaakt zijn om de voorstellingen van het NDT 1-programma Woven State op 2, 3, 4, 16, 17 en 18 december en de voorstellingen van Young Talent Project op 2, 3, 4 en 5 december in Amare, Den Haag af te gelasten, net als de voorstellingen in Heerlen (8-9 december) en Nijmegen (13 december). Ook de geplande voorstellingen voor het NDT 2-programma The play between in Amsterdam (29 & 30 november, 1 december), Groningen (4 december), Maastricht (8 december), Amstelveen (10 december), Tilburg (11 december) en Gouda (17 december) zijn afgelast.

Kaartkopers ontvangen z.s.m. bericht over de afwikkeling van hun aankoop. Op dit moment zijn we druk op zoek naar alternatieven. Binnenkort vind je meer info op de website, houd de berichtgeving van het theater in de gaten.

Alvast bedankt voor jullie geduld en begrip. We hopen dat iedereen veilig en gezond blijft.

Lees meer

Wil je meer weten over de andere voorstellingen in de programmering?

Bekijk het hier!

Het strak uitgevoerde Bedroom Folk (2015) van Sharon Eyal en Gai Behar vormde een uitstekende opening. Op een pompend ritme lost de synchroniciteit van de samenklonterende groep op, om uiteindelijk weer samen te binden. Goed voor de eerste staande ovatie in het nieuwe huis.

NRC over Bedroom Folk van Sharon Eyal & Gai Behar (NDT 1 programma Skin of the mind)

Over ons

NDT
Nederlands Dans Theater (NDT) is al 60 jaar een van de meest toonaangevende hedendaagse dansgezelschappen ter wereld. De groep is gehuisvest in Den Haag, maar treedt op voor een internationaal publiek van 115.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Vanuit haar thuisbasis in Den Haag werken twee gezelschappen onafgebroken om een significante bijdrage te leveren aan de toekomst van hedendaagse dans, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Lees het hele verhaal

Steun NDT

Maak het mee!

Als Vriend levert u een onmisbare bijdrage aan NDT. Wij hebben een ambitie die inspirerend en opwindend is. Met de beste dansers en de beste dansmakers ontwikkelen we danskunst, danstalent en kunstonderwijs, en zijn we wereldwijd trendsettend.

Wie dat mogelijk maken? Enthousiaste donateurs en betrokken bedrijven en fondsen.
Samen met u maakt NDT het waar. Doet u mee?

Word Vriend

Ook vriend worden?

NDT kan niet zonder de steun van haar fans en bezoekers. U bent al Vriend vanaf €60,- per jaar.

Steun ons

Blijf op de hoogte

laden...