BINNENKORT IN HET THEATER

SEIZOEN 2015-2016

===============================>

LET OP: NDT verkoopt zelf géén kaarten maar verwijst u hiervoor altijd naar de kassa van het betreffende theater.

Heeft u vragen over voorstellingen in Den Haag (Zuiderstrandtheater, Lucent Danstheater, Theater aan het Spui) , neem dan contact op met de kassa van het Zuiderstrandtheater.

Voor al uw overige vragen of opmerkingen kunt u altijd bij NDT terecht.

Somos


NDT 1
4 februari - 10 maart 2016
Somos
, ‘Wij zijn’ in het Spaans, brengt twee associate choreographers en twee huischoreografen van NDT in één avond samen: Crystal Pite, Marco Goecke, Sol León en Paul Lightfoot. In hun geheel eigen stijl demonstreren zij de verstrekkende veelzijdigheid van de NDT 1 dansers.

Lees meer

BESTEL TICKETS

Straight Around


NDT 2
18 februari - 31 maart 2016
In een combinatie van oud en nieuw, van modern klassiek tot mysterieus en verleidelijk laat Straight Around een combinatie van werken zien die de enorme artistieke reikwijdte van de NDT 2 dansers voor het voetlicht brengen. Met twee balletten van grootmeester Hans van Manen en een wereldpremière van Edward Clug, die vorig seizoen schitterde met mutual comfort en een wereldpremière van Eyal & Behar.

Lees meer

BESTEL TICKETS

Switch '16


NDT 1 & 2
1 en 2 april 2016
Switch is dé avond waarop de dansers het heft in eigen hand nemen. De dansers van NDT 1 en NDT 2 stellen een avondvullend programma samen van nieuwe, door henzelf gecreëerde choreografieën. Ook de gehele organisatie rondom de voorstelling hebben zij zelf in handen.

Lees meer

BESTEL TICKETS

Separate Ways


NDT 1
29 april - 7 juni 2016
Separate Ways belooft een spannend programma te worden dat uitsluitend uit nieuw werk bestaat van Hofesh Shechter en Sol León en Paul Lightfoot. De Brits-Israëlisch Shechter wordt beschouwd als één van Engelands meest geprezen choreografen. De NDT huischoreografen León en Lightfoot tonen hun eerste nieuwe creatie sinds hun jubileumvoorstelling 25 Years León & Lightfoot in het najaar van 2014, voor NDT 2.

Lees meer

BESTEL TICKETS

VOLLEDIGE AGENDA