Schenken


Nederlands Dans Theater heeft altijd vooruitgekeken. Constant innoveren om internationaal toonaangevende moderne dans te kunnen maken. Pionieren zit ons in het bloed. Een halve eeuw geleden is daarvoor een sterke basis gelegd, toen een groep dansers zich afsplitste van het Nederlands Ballet om uiting aan hun stijl en passie voor dans te geven.

Tot op de dag van vandaag nemen we creatieve risico’s vanuit diezelfde artistieke noodzaak, en voeden we moderne dans als kunstvorm door voortdurend te vernieuwen. Inspirerende choreografen, grensverleggende producties, unieke internationale samenwerkingsverbanden en enthousiaste en loyale bezoekers wereldwijd zorgen voor een creatieve en bruisende gemeenschap.

Investeer in de toekomst van moderne dans
Pionieren om te excelleren vergt veel energie en toewijding en vraagt ook om flinke investeringen in creativiteit, talentontwikkeling en materiaal. Via een (eenmalige of periodieke) schenking maakt u het voor ons mogelijk op hoogwaardig niveau te blijven presteren. U investeert rechtstreeks in de toekomst van moderne dans en u kunt zelf de bestemming kiezen: producties, dansers, educatie of internationale projecten.

Voorbeeldproject:

NDT Summer Intensive

U kunt aanstormend danstalent twee weken lang een unieke kans geven door deze unieke zomercursus te sponsoren.  Vanaf 25 euro helpt u mee om jong danstalent een bijzondere zomer te laten beleven én investeert u in de ontwikkeling van de dansers van NDT als choreograaf of docent. Als supporter krijgt u een interessant kijkje achter de schermen van NDT, kunt u een repetitie bijwonen en komt u direct in contact met de dansers van de toekomst.

Meer doen met uw vermogen?
Nederlands Dans Theater is een topgezelschap en betrouwbare partner die op transparante wijze de uitdagingen van moderne dans  inzichtelijk maakt. Met projecten op het gebied van talentontwikkeling, innovatie, educatie en jongeren zetten we de toon voor de toekomst van moderne dans. Met uw hulp kunnen we als gezelschap aan de top blijven meedraaien en ons blijven ontwikkelen als internationaal toonaangevend gezelschap. Dat is onbetaalbaar.

Samen met u zoeken wij voor uw stichting, familie- of vermogensfonds, een project dat aansluit bij uw wensen. U kunt NDT steunen met een donatie, maar ook met uw kennis, capaciteiten en netwerk. Bekijk ook onze zakelijke mogelijkheden.

We ontmoeten u graag bij onze voorstellingen of tijdens een persoonlijk gesprek met Barbara de Heer, Head of Development via 06-15863950 of barbara.deheer (at)ndt.nl.