Nieuws & Media > Laat je verrassen door ALLEHAAGSE!

Big

Laat je verrassen door ALLEHAAGSE!

17 Feb 2011

Nederlands Dans Theater werkt mee aan een bijzonder community arts project: ALLEHAAGSE. Samen met Culturalis, Theater Diligentia en Pepijn, het Residentie Orkest, Dr. Anton Philipszaal / Lucent Danstheater, Koorenhuis, Alba Theaterhuis en het Koninklijk Conservatorium zijn wij op zoek gegaan naar Haags talent in allerlei disciplines, en talent is er volop! Onder de deelnemers bevinden zich niet alleen individuele Haagse kunstenaars, maar ook amateurkoren, dansgroepen, muziekensembles, theatergroepen én een aantal aansprekende professionals van onder andere Nederlands Dans Theater en het Residentie Orkest. Samen werken zij toe naar twee voorstellingen in het Lucent Danstheater op 19 april.

Met ALLEHAAGSE staat het Lucent Danstheater op 19 april in het teken van allerlei bijzondere ontmoetingen. Ondersteund door professionals en op soms verrassende plekken in het gebouw spelen, zingen en dansen amateurs hun persoonlijke verhaal. Soms tragisch, soms ontroerend, soms humoristisch, maar altijd vol overgave en recht uit het hart. Samen vertellen zij het verhaal van het belang van kunst en het belang van expressie in hun eigen leven. 

19 april, 18:30 uur en 21:30 uur, Lucent Danstheater.

Kaartprijs: € 12,00

Kaarten zijn nu te koop! Bel het bespreekbureau van het Lucent Danstheater via (070) 88 00 333 of bestel kaarten via de website. Kijk voor meer informatie op www.allehaagse.nl

ALLEHAAGSE is een initiatief van Culturalis en het Nederlands Dans Theater, samen met Theater Diligentia en PePijn, het Residentie Orkest, Dr. Anton Philipszaal /Lucent Danstheater, Koorenhuis, Alba Theaterhuis en het Koninklijk Conservatorium.

Zoek door de 186 nieuwsberichten